2024.12.07 - Czechy, Ostrava, 55 Mezinarodni Setkani Sberatelu Pivovarskych suvenyru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Ostrava-Poruba, Maďarská 6088/18, Zenke Výčep
    heckler
    Nowo otwarta, firmowa knajpka browaru Zenke, który u siebie niestety zawiesił działalność baru. W sezonie letnim, bywa, że otwierają na weekend, ale już w zimniejsze dnie bar jest zamknięty. Tu w Ostravie można się napić i zakupić na wynos wszystkie piwa które akurat oferuje browar....
    2023-07-31, 11:04
  • heckler
    Czechy, Ostrava-Nová Ves, U Boříka 31, Restauracja U Boříka
    heckler
    Cisza, spokój, fajny letni ogródek, a na kranach dwa piwa warzone dla restauracji przez ostrawski browar Troll.
    - Bořík jasna 11-ka 37/40 Kc. Piwo niesmaczne o ziemistym posmaku.
    - Boříček 9 -ka ,ejlik, smaczniejsze, pijalne.

Czynni codziennie od 10....
    2023-07-31, 10:48
  • dadek
    Czechy, Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
    dadek
    Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
    Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
    2025-01-11, 02:32
  • heckler
    Czechy, Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
    heckler
    ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
    2024-12-30, 08:20
  • heckler
    Czechy, Ostrava, Orlovská 778/143, Pivovar Troll
    heckler
    Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
    Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było . Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
    2019-09-07, 07:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...