Jiri Kozel zaprasza w imieniu klubu kolekcjonerskiego do Domu Kultury Akord na 55 już giełdę kolekcjonerską
2024.12.07 - Czechy, Ostrava, 55 Mezinarodni Setkani Sberatelu Pivovarskych suvenyru
Collapse
X
-
2024.12.07 - Czechy, Ostrava, 55 Mezinarodni Setkani Sberatelu Pivovarskych suvenyru
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak👍 1 -
1 PhotoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Related Topics
Collapse
-
Nowo otwarta, firmowa knajpka browaru Zenke, który u siebie niestety zawiesił działalność baru. W sezonie letnim, bywa, że otwierają na weekend, ale już w zimniejsze dnie bar jest zamknięty. Tu w Ostravie można się napić i zakupić na wynos wszystkie piwa które akurat oferuje browar.
...
-
Channel: Czechy
-
-
Cisza, spokój, fajny letni ogródek, a na kranach dwa piwa warzone dla restauracji przez ostrawski browar Troll.
- Bořík jasna 11-ka 37/40 Kc. Piwo niesmaczne o ziemistym posmaku.
- Boříček 9 -ka ,ejlik, smaczniejsze, pijalne.
Czynni codziennie od 10....-
2023-07-31, 10:48 -
-
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...-
-
-
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
-
-
Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było. Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment