ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
2025.06.14 - Grodzisk Wlkp - 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
2025.06.14 - Grodzisk Wlkp - 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów
- Wydarzenie
-
FB wydarzenia
Ostatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2025-02-05, 09:15.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Na terenie Tyskiego Browaru Książęcego 2 dniowe wiosenne spotkanie na 62 Międzynarodowej Giełdzie Birofiliów
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-29, 18:28 -
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!Start2025-03-29Koniec2025-03-29AdresRzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
-
-
-
Giełda w ramach Targów Piw i Browarnictwa Piwowary
-
2024-09-22, 09:01 -
- Loading...
- Koniec listy.