Degustacja ...
2003.07.19 - Człuchów - VIII Pomorska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
W drugiej kanapka,a Ahumba wlewał w Siebie Rotmistrza?
Pogoniarz to Ty byłeś na tej giełdzie trzeźwy?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Norma GiełdowaMarki piw są zakryte jak na filmach-Ktoś nawet oburącz
Kangur został drajwerem bezalkoholowym-z przymusu.Bez KANGURA wyjazd -dokąd?-nigdzie!
Podziękowania dla Kangura za wyjazd do Człuchowa i Berlina(za momencik).
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2003-07-30, 15:24.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Related Topics
Collapse
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Jak co roku organizator Janusz Wiśniewski prosi mnie o podanie informacji.
W tym roku w sobotę 13 lipca odbędzie się XXIV Środkowopomorska Giełda Birofiliska na którą serdecznie zapraszam.
Tak jak ostatnio bywa i tym razem miejscem spotkania będzie MDK przy ul....-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Niestety w 2020 roku VIII Gdańska Giełda Birofili nie odbędzie się z przyczyn technicznych dotyczących remontu i zmiany części gastronomicznej Browaru Piwna .
-
-
-
W imieniu Janusza Wiśniewskiego SERDECZNIE ZAPRASZAM wszystkich kolekcjonerów do Człuchowa.
14 lipca 2018 r. od godz. 8:00 w MDK ul. Traugutta 2 jak co roku spotykamy się na okrągłej 23 giełdzie ludzi pozytywnie i piwnie zakręconych.-
-
-
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...-
Channel: Festiwale piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment