Może w trakcie trwania giełdy uda się zorganizować wycieczkę do browaru. Misiekk już wcześniej pisał, że jest (albo była) możliwość zwiedzenia chojnowskiego browaru.
W sobotę w mojej skrzynce pocztowej (Poczta jednak działa w te soboty) znalazłem zaproszenie od organizatorów Giełdy Chojnowskiej .
Czy ktoś z niezlotowiczów wybiera się na tą giełdę?
Zaproszenie otrzymałem i jeżeli tylko nie będę musiał pracować lub spędzać całego tygodnia na jakiś spotkaniach rozpoczynających studia to się zjawię w towarzystwie kuzyna.
Chyba sie coś sprzysięgło przeciw mnie, to już trzecia z kolei impreza giełdowa na jakiej nie bedę mógł się 'zameldować'...
Ale najważniejsze że o mnie nie zapomnieli i dostałem zaproszenie!
Przed chwilą wróciłem z giełdy. Oczywiście super atmosfera, dużo kolekcjonerów, upominki no i darmowe piwko i słodkie bułeczki.
Kilka kapslowych okazów udało mi się wyszarpać .
Z forumowiczów udało się zauważyć następujące osoby: Mareks, Misiekk, Polanka. Może kogoś pominąłem?
Ja też jakiś czas wróciłem do domu. Również uważam że giełda była udane a drożdżówka z marmolada bardzo dobra Oprócz wymienionych rzeczy były również herbata i kawa. Giełda miała planowo trwać do 15 ale już o 11 wiele osób wracało do domów.
Ps. Robox mnie pominąłeś
Zdrowie organizatorów i kolekcjonerów
Zapraszamy na XVI Elbląską Giełdę Birofilii która odbędzie się 12 listopada przy ul. Dębowej 1C "U Aktorów ". Zapraszamy również na spotkanie przed giełdowe które odbędzie się na miejscu giełdy 11 listopada tj. piątek godz.17. Startujemy o godz. 7 limitu czasowego u nas nie...
Zapraszamy na XVII Elbląską Giełdę Birofilii która odbędzie się 18 listopada przy ul. Dębowa 1C " U Aktorów ".
O dodatkowych ustaleniach będziemy informować na bieżąco na str. browar.biz lub FB.
Comment