Może w trakcie trwania giełdy uda się zorganizować wycieczkę do browaru. Misiekk już wcześniej pisał, że jest (albo była) możliwość zwiedzenia chojnowskiego browaru.
W sobotę w mojej skrzynce pocztowej (Poczta jednak działa w te soboty) znalazłem zaproszenie od organizatorów Giełdy Chojnowskiej .
Czy ktoś z niezlotowiczów wybiera się na tą giełdę?
Zaproszenie otrzymałem i jeżeli tylko nie będę musiał pracować lub spędzać całego tygodnia na jakiś spotkaniach rozpoczynających studia to się zjawię w towarzystwie kuzyna.
Chyba sie coś sprzysięgło przeciw mnie, to już trzecia z kolei impreza giełdowa na jakiej nie bedę mógł się 'zameldować'...
Ale najważniejsze że o mnie nie zapomnieli i dostałem zaproszenie!
Przed chwilą wróciłem z giełdy. Oczywiście super atmosfera, dużo kolekcjonerów, upominki no i darmowe piwko i słodkie bułeczki.
Kilka kapslowych okazów udało mi się wyszarpać .
Z forumowiczów udało się zauważyć następujące osoby: Mareks, Misiekk, Polanka. Może kogoś pominąłem?
Ja też jakiś czas wróciłem do domu. Również uważam że giełda była udane a drożdżówka z marmolada bardzo dobra Oprócz wymienionych rzeczy były również herbata i kawa. Giełda miała planowo trwać do 15 ale już o 11 wiele osób wracało do domów.
Ps. Robox mnie pominąłeś
Zdrowie organizatorów i kolekcjonerów
Comment