may napisał(a) Witaj.
Być może i trafi w Twoje.Iron - chciałbym zarezerwować dwa miejsca u Cibie ( ja+żona+junior) - czy jest to możliwe ?
Pozdrawiam,Grzegorz
Spokojnie, choć metrarz może niewielki, to miejsc noclegowych trochę się wykroi, więc drogi Grzegorzu miejsca masz jak w banku. Martwi mnie tylko to, że junior może nie mieć ochoty na imprezowanie, ale i o tym aspekcie się pomyśli
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
iron napisał(a) Spokojnie, choć metrarz może niewielki, to miejsc noclegowych trochę się wykroi, więc drogi Grzegorzu miejsca masz jak w banku. Martwi mnie tylko to, że junior może nie mieć ochoty na imprezowanie, ale i o tym aspekcie się pomyśli
Zdecydowanie.Junior chodzi spać o 20.00 i oczywiscie przy tej czynnosci musi towarzyszyć tatuś
Cyrkonia napisał(a) A ja już z przykrością informuję, że mnie na 100% nie będzie, bo będę moczyć się w gorących termalnych basenach na Słowacji - albo będę łazić po Wiedniu
Szkoda, bo mnie wychodzi, że będę wtedy miał wolne i jeśli tylko finanse dopiszą to się zjawię.
Marusia napisał(a) Spoko, w końcu jest jeszcze prycza u Zythuma, a dawno u nich już nie spałam, za dobrze mają, pora z tym skończyć
Mimo zazdrości Ironów w czasie Giełdy warszawskiej mam do oddania w dobre ręce całe dwupokojowe mieszkanie. Ja razem z Miłką będziemy w tym czasie w okolicach Wałcza. Jak to mówią medal ma dwie strony:
złą: nie będziemy na Giełdzie
dobrą: będę pił Noteckie mocząc nogi w jez. Betyń Wielki
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Hej!
Po dość długiej nieobecności (robota ) melduję się! W Warszawie powinienem być na 100% - choć jeszcze sporo może się wydarzyć...
Marco - perwszą wizytę w stolycy będziesz musiał porządnie oblać
2 już giełda nad małym morzem w Pucku.
W tym roku zmieniamy lokalizacje i giełda się odbędzie na terenie Browaru Spółdzielczego w Pucku na ul. Helskiej 4 (główna droga przelotowa przez Puck kierunku Reda - Władysławowo)
Giełda będzie pod namiotami - start godz 9 koniec nie...
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Comment