Czy mogę już zarezerwować 2,3 pierwsze stoliki?
2003.08.23 - Warszawa, II Królewska Giełda w Browarze Warszawskim
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo w Giełdzie. Pogoda dopisała - nie padał deszcz, ale nie było tak upalnie jak w roku zeszłym. Za jakiś czas kiedy po powrocie z urlopu wrócę do domu i zrobię zestawienie uczestników będzie można ocenić frekfencję. Na gorąco mozna stwierdzić, ze uczestników było około 300.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Przyznam się, że byłem pierwszy raz w stolicy.
Jeśli chodzi o Giełdę była naprawdę Królewska.
Do domu przywiozłem dużo podstawek. A przede wszystkim poznałem bardzo dużo ludzi, większości z Browaru.
O obecności nie chcę wspominać, bo nie chciałbym nikogo pominąć. A lista była by obszerna.
Wiem, że Giełda była naprawdę udana, było dużo konkursów, piwo lano aż do bólu ,ale mnie przyajmniej nie boli głowa.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Dzięki za giełdę i wspaniałą atmosferę.
Przywiozłem film pełen zdjęć, trochę podstawek, trochę szkła, trochę ozdóbek z nalewaków...
No i te wspomnienia... Spotkania z innymi forumowiczami, przedgiełdowy wieczór w "Rybitwie", a także niepowtarzalny nocleg i koncert w lokalu "Mikrobrowar "Beyond Iron Gate" z możliwością przenocowania." (Jest to firma z baaardzo ograniczoną odpowiedzialnością za spokój sąsiadów )
Serdzeczne dzięki - Ironie i MałażonkoDziku
Comment
-
Comment