2003.08.23 - Warszawa, II Królewska Giełda w Browarze Warszawskim

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Ja również przyłączam się do podziękowań. Giełda fajna , dobrze zorganizowana (widać było postęp organizacyjny w 100sunku do zeszłorocznej), pogoda niezła choć zawsze obawiam się co by było gdyby spadł deszcz . Dla etykiet i podstawek mogło to by być zgubne.
    JESZCZE RAZ POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY CIĘŻKO TYRALI ABY GIEŁDKA SIĘ ODBYŁA. Mam nadzieję że za rok i w latach następnych też odbędą się giełdy w browarze warszawskim
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• sopista
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1747

Ja też przyłączam się do podziękowań i gratuluję nie tylko wspaniałej organizacji ale i układów "na górze". DESZCZ NIE PADAŁ.

Comment

• grzeber
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2002.05
        • 2875

Wielkie podziękowania dla organizatorów giełdy. Było bardzo fajnie zarówno pod względem kolekcjonerskim jak i towarzyskim.
        Oby tak dalej do zobaczenia za rok!!
        pozdrawiam
        www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Mafar
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.04
          • 1262

A może by się ktoś pochwalił jakie upominki od browaru dostał?
          Polakom gratulujemy Brackiego

Gdy rozum śpi budzą się demony

Comment

• Cooper
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6056

Jako gadżetowe prezenty z tej giełdy można wymienić : etykiety BU , segregatorek z nadrukiem giełdy (jak na zaproszeniach) , świadectwo uczestnictwa , otwieracz i może jeszcze coś ale zapomniałem. Mi udało się jeszcze wykosić t-shircik (dzięki dla Ofiarodawcy )
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Kemp
              Porucznik Browarny Tester
              • 2002.03
              • 357

Serdeczne podziękowania dla Krzysia Ozdarskiego i reszty organizatorów. Świetna atmosfera, bardzo dobra organizacja.
              Poza tym poznałem kilku forumowiczów z Art'em na czele
              Kemp

Comment

• adam16
                • 2001.02
                • 9865

A mnie tam zabrakło
                Browar Hajduki.
                adam16@browar.biz
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Małażonka
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 4602

No dobrze, teraz moja kolej na podziękowania. Giełda wydała mi się dość mała, ale dzięki temu przyjemna. Miejsca nie tylko było dosyć, ale wręcz w zapasie, dzięki czemu spokojnie można było spacarować między stolikami. Piwo było smaczne i zdrowe, choć to przy scenie jakby smaczniejsze...Forumowiczów pojawiło się wielu, choć jak dziś widzę z wpisów, chyba nie wszystkich dane mi było poznać. Nic, może nadrobimy to na zjeździe? Duże ukłony w kierunku Krzysztofa i Jego współpracowników - widać, że zrobiliście wszystko, by Giełda była naprawdę udaną (i tak się stało) . Dziękuję również wszystkim obecnym - w końcu w dużej mierze to dzięki Wam pozostają miłe pogiełdowe wspomnienia. Wasze zdrowie!

Comment

• nikita_banita
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.06
                    • 1363

Giełda, giełda i po giełdzie. Impreza w moim odczuciu bardzo fajna i obfitująca w nowe zdobycze do okołopiwnych kolekcji. Wielkie dzięx dla organizatorów - tak trzymać!

PS Do mojej kolekcji rtafiły 2 starsze próby białostockie

Comment

• Dojlidy
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.12
                      • 143

Również dziękuje organizatorom giełdy, choć wydaje mi się że frekfencja niezbyt dopisała. Ze swej strony nie znalazłem nic naprawdę ciekawego ( kupiłem kilka pinów i jeden kufel).

Comment

• StaryKocur
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2002.01
                        • 1521

A ja dziękuję za telefon z pozdrowieniami, którym mnie uraczyli giełdowicze-forumowicze. Sądząc po odgłosach, zabawa była przednia.
                        Szczególne podziekowania należą się jednej niedużej koleżance
                        Piwo pite z umiarem
                        nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

• nikita_banita
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.06
                          • 1363

Cooper napisał(a)
                          Jako gadżetowe prezenty z tej giełdy można wymienić : etykiety BU , segregatorek z nadrukiem giełdy (jak na zaproszeniach) , świadectwo uczestnictwa , otwieracz i może jeszcze coś ale zapomniałem. Mi udało się jeszcze wykosić t-shircik (dzięki dla Ofiarodawcy )
                          Oprócz wymienionych piwnch imponderabiliów ja znalazłem jeszcze dwie podstawki BU

Comment

• iron
                            • 2002.08
                            • 6717

Dziku napisał:
                            No i te wspomnienia... Spotkania z innymi forumowiczami, przedgiełdowy wieczór w "Rybitwie", a także niepowtarzalny nocleg i koncert w lokalu "Mikrobrowar "Beyond Iron Gate" z możliwością przenocowania." (Jest to firma z baaardzo ograniczoną odpowiedzialnością za spokój sąsiadów )
                            Serdzeczne dzięki - Ironie i Małażonko [/B][/QUOTE]

Koncertu to ja sobie nie przypominam, ale skoro twierdzisz że był to pewnie tak było

Nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć się do podziękowań dla organizatorów i uczestników giełdy i "imprez towarzyszących".
                            To tyle, nie będę się więcej rozwodził bo żem zmęczony bardzo.
                            Last edited by iron; 2003-08-25, 10:30.
                            bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                            Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• batoras1
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2001.09
                              • 81

Giełda była udana. Nareszcie poznałem kilku forumowiczów, kilku nie dane było mi poznać Niestety brak czasu nie pozwolił mi zawitać na poza giełdowe imprezy. Wielkie dzięki dla organizatorów i wszystkich uczestników giełdy

Comment

• ye2bnik
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2003.07
                                • 171

serdecznie dziękuję za umożliwienie mi poznania osobistości tego forum. Jednocześnie przepraszam za szybkie ulotnienie się z giełdy. Siła wyższa...
                                Specjalne dzięki dla Bahtola, pierwszego forumowicza, z którym dokonałem wymiany "live".
                                Krok po kroku, krok po kroczku,
                                Najpiękniejsze w całym roczku
                                Idą Święta...

Comment

Przetwarzanie...
                                X