2003.08.23 - Warszawa, II Królewska Giełda w Browarze Warszawskim

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dojlidy
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.12
    • 143

Dzieki Warszawę znam, chodziło mi tylko o wejscie na giełde

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

wydzieliłem temat wyjazdu na Lwówek:

jeśli chcesz zorganizować spotkanie Forumowiczów, tutaj jest odpowiednie miejsce na to
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• annetka
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.03
        • 120

Mam takie pytanie, czy na takiej gieldzie (nigdy na takiej nie bylam) sa sprzedawane albo cos pamiatki po browarach? Szukam jakis pamiatek po browarze Gambrynus, a on przez pewnien czas nalezal do austryjakow czyli do Krolewskich, jest wiec szansa, ze cos znajde, czy wogole na czym innym polega ta gielda?? Moge poprosic odp. na email anneta1@wp.pl z gory dziekuje.
        warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!

Comment

• Dojlidy
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.12
          • 143

Jak najbardziej na takiej giełdzie można kupić, sprzedać lub wymienić praktycznie wszystko co dotyczy piwa.

Comment

• Krzych15
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2002.10
            • 596

Zapraszamy na giełdę, nawet jak nic nie dostaniesz zawsze spotkasz ciekawych ludzi i napijesz się dobrego piwka.A na serio odbywa się to jak na innych giełdach kupuje się sprzedaje ,wymienia z tym tylko że przedmioty są związane najogólniej mówiąc z piwem.
            krzych
            Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

• Maremali
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.05
              • 1955

Mam pytanie: czy podczas trwania gieldy bedzie mozliwosc zwiedzania browaru?
              Prawde powiedziawszy ten browar nie nalezy do moich ulubionych, gdyz bedac kiedys (w te wakacje) przejazdem na bramie tego browaru nawet nie otrzymalem 1 (slownie jednej)sztuki podkladki pod kufel. Poza tym zaproszenia rozsylaja tylko osobom, ktore wczesniej uczestniczyly w tej imprezie, widocznie nie zalezy im na szerszym gronie zadowolonych gości. Chcialbym zauwazyc, ze np. na II gielde w Zywcu otrzymalem zaproszenie nawet nie kontaktujac sie z nikim z browaru podobnie bylo z zaproszeniem na gielde w Świebodzicach choć nie skorzystałem z tego drugiego to jednak takie rzecy bede dlugo pamietał a i samo zaproszenie pozostanie miłą pamiątką. Najwyraźniej paniska ze stolicy mają inną politykę marketingową. Mam tylko nadzieję, że imprezę tę będę mógł zaliczyć do udanych tj. dojdą do skutku umówione wcześniej wymiany z innymi kolekcjonerami.
              pozdrawiam wszystkich
              ps. Zastanawia mnie jedno: jak wyglądała sprawa zaproszeń na I giełdę warszawską?
              http://maremali.web-album.org/

Comment

• sodom
                Porucznik Browarny Tester
                • 2002.12
                • 351

a jak mają wysłać Tobie zaproszenie, jak nie podałeś adresu??

Comment

• Małażonka
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 4602

Mogłeś zawsze zadzwonić do Browaru i poprosić o przesłanie Ci zaproszenia (lub załatwić to drogą internetową). Trudno, by pracownicy Browaru domyślili się, że miałbyś ochotę uczestniczyć w giełdzie, skoro w zeszłej nie uczestniczyłeś.
                  Odpierając dalsze zarzuty: niedawno Iron z Adamem16 byli w Browarze i otrzymali zarówno etykiety jak i ciekawą literaturę dotyczącą Browaru. O postawki co prawda nie prosili, ale nie sądzę by z tym były problemy.
                  Nie wiem, czy w czasie giełdy będzie przewidziane zwiedzanie browaru, najlepiej dowiedz się bezpośrednio w Browarze.

Comment

• Ahumba
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9056

Maremali napisał(a)
                    ps. Zastanawia mnie jedno: jak wyglądała sprawa zaproszeń na I giełdę warszawską?
                    na wcześniejszych giełdach warszawskich nie było zaproszeń. każdy kto przyjechał na giełdę wpisywał się na listę i dostawał prezenty.
                    Podejrzewam, że organizatorzy I Królewskiej giełdy ( bo tak to teraz się wabi ) skorzystali z list obecności na giełdach przedkrólewskich.
                    Na to pytanie może jednak jednoznacznie odpowiedzieć Krzysztof
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Maremali
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.05
                      • 1955

Małażonka napisał(a)
                      Mogłeś zawsze zadzwonić do Browaru i poprosić o przesłanie Ci zaproszenia (lub załatwić to drogą internetową). Trudno, by pracownicy Browaru domyślili się, że miałbyś ochotę uczestniczyć w giełdzie, skoro w zeszłej nie uczestniczyłeś.
                      Odpierając dalsze zarzuty: niedawno Iron z Adamem16 byli w Browarze i otrzymali zarówno etykiety jak i ciekawą literaturę dotyczącą Browaru. O postawki co prawda nie prosili, ale nie sądzę by z tym były problemy.
                      Nie wiem, czy w czasie giełdy będzie przewidziane zwiedzanie browaru, najlepiej dowiedz się bezpośrednio w Browarze.
                      Jesli chodzi o zaproszenie to prosbe o nie wyslalem mailem do Krzysztofa /bez odpowiedzi ale cóż i tak bywa/oraz jak wspominalem bylem osobiscie w tym miesiacu na bramie gdzie mnie poinformowano, ze zaproszenia byly rozsylane tylko do uczestników poprzednich giełd.
                      Last edited by Maremali; 2003-08-21, 13:59.
                      http://maremali.web-album.org/

Comment

• Małażonka
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 4602

Ja dzwoniłam...

Comment

• Dojlidy
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.12
                          • 143

Swoja drogą to browary mogły by prowadzić rejestr kolekcjonerów i miłośników piwa którzy kiedykolwiek kontaktowalisie z browarem.

Comment

• Małażonka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 4602

Ależ w jakiś sposób prowadzą. Listy stworzone rok wcześniej są wykorzystywane dziś. Nie wylądowały przecież w śmieciach.
                            Natomiast nie każdego kontaktującego się z Browarem interesuje sama giełda.

Comment

• Dojlidy
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.12
                              • 143

Wyjazdy na giełdę to nie tylko koszt finansowy , lecz wiąże się to również z poswięceniem czasu . Zastanawiam się skąd go biorą niektórzy forumowicze i stali bywacy giełd

Comment

• mwa
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2003.01
                                • 5071

Jak to
                                Pracują na pół etatu lub wcale-jak Ferdek Kepski
                                Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X