nie da się ukryć, że jest robione na wzór żywieckiego zaproszenia
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Z tego co mam tylko to ma coś wspólnego ze względu na zamieszczenie etykiet P/W.
Ale może coś przeoczyłem. Nowością w "Królewskich jest ankieta, chociaż może i była rok temu, ale wówczas zaproszenie do mnie nie dotarło.
W zeszłorocznym zaproszeniu z Żywca też było parę etykiet (a raczej ich fragmentów) na tle butelki ze słynną tańczącą parą.
I wydaje mi się jednak, że tegoroczne warszawskie zaproszenie jest orginalne raczej na niczym nie wzorowane.
A wogóle najważniejsze, że je już mam czego wszystkim życzę.
I do spotkania na Grzybowskiej.
sopista napisał(a) Z tego co mam tylko to ma coś wspólnego ze względu na zamieszczenie etykiet P/W.
Nie ma mowy o żadnych plagiatach, bo niby co miałoby się znajdować na zaproszeniu na giełdę kolekcjonerów etykiet piwnych???
etykiety z konserw rybnych czy z serków topionych?
Prz okazji podziękowania dla Brau Union za wysłanie bardzo ładnego zaproszenia.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Do mnie zaproszenie też doszło. Wczoraj - 7.08. Wysłane było 05.08.2003. Ale plagiatu z zaproszenia Żywieckiego to ja bym się nie dopatrywał. Zaproszenia dostali? To się pakować a nie dzielić włos na czworo!
No to czekam i się zastanawiam - dojdzie zaproszenie czy nie. Ale postąpiłem jak mówiła pewna pani w czasie mojej wizyty w Warszawskim browarze więc liczę że dojdzie
Powinieneś otrzymać zaproszenie w drugim rzucie. Takie informacje otrzymałam dzwoniąc wczoraj do Browaru. Ci, którzy w zeszłym roku wpisali się na listę już powinni otrzymywać zaproszenia, Ci dookoptowani - drugim rzutem, a więc w przyszłym tygodniu.
Comment