Dzieki Warszawę znam, chodziło mi tylko o wejscie na giełde
2003.08.23 - Warszawa, II Królewska Giełda w Browarze Warszawskim
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam takie pytanie, czy na takiej gieldzie (nigdy na takiej nie bylam) sa sprzedawane albo cos pamiatki po browarach? Szukam jakis pamiatek po browarze Gambrynus, a on przez pewnien czas nalezal do austryjakow czyli do Krolewskich, jest wiec szansa, ze cos znajde, czy wogole na czym innym polega ta gielda?? Moge poprosic odp. na email anneta1@wp.pl z gory dziekuje.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Zapraszamy na giełdę, nawet jak nic nie dostaniesz zawsze spotkasz ciekawych ludzi i napijesz się dobrego piwka.A na serio odbywa się to jak na innych giełdach kupuje się sprzedaje ,wymienia z tym tylko że przedmioty są związane najogólniej mówiąc z piwem.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
Comment
-
-
Mam pytanie: czy podczas trwania gieldy bedzie mozliwosc zwiedzania browaru?
Prawde powiedziawszy ten browar nie nalezy do moich ulubionych, gdyz bedac kiedys (w te wakacje) przejazdem na bramie tego browaru nawet nie otrzymalem 1 (slownie jednej)sztuki podkladki pod kufel. Poza tym zaproszenia rozsylaja tylko osobom, ktore wczesniej uczestniczyly w tej imprezie, widocznie nie zalezy im na szerszym gronie zadowolonych gości. Chcialbym zauwazyc, ze np. na II gielde w Zywcu otrzymalem zaproszenie nawet nie kontaktujac sie z nikim z browaru podobnie bylo z zaproszeniem na gielde w Świebodzicach choć nie skorzystałem z tego drugiego to jednak takie rzecy bede dlugo pamietał a i samo zaproszenie pozostanie miłą pamiątką. Najwyraźniej paniska ze stolicy mają inną politykę marketingową. Mam tylko nadzieję, że imprezę tę będę mógł zaliczyć do udanych tj. dojdą do skutku umówione wcześniej wymiany z innymi kolekcjonerami.
pozdrawiam wszystkich
ps. Zastanawia mnie jedno: jak wyglądała sprawa zaproszeń na I giełdę warszawską?
Comment
-
-
Mogłeś zawsze zadzwonić do Browaru i poprosić o przesłanie Ci zaproszenia (lub załatwić to drogą internetową). Trudno, by pracownicy Browaru domyślili się, że miałbyś ochotę uczestniczyć w giełdzie, skoro w zeszłej nie uczestniczyłeś.
Odpierając dalsze zarzuty: niedawno Iron z Adamem16 byli w Browarze i otrzymali zarówno etykiety jak i ciekawą literaturę dotyczącą Browaru. O postawki co prawda nie prosili, ale nie sądzę by z tym były problemy.
Nie wiem, czy w czasie giełdy będzie przewidziane zwiedzanie browaru, najlepiej dowiedz się bezpośrednio w Browarze.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
ps. Zastanawia mnie jedno: jak wyglądała sprawa zaproszeń na I giełdę warszawską?
Podejrzewam, że organizatorzy I Królewskiej giełdy ( bo tak to teraz się wabi ) skorzystali z list obecności na giełdach przedkrólewskich.
Na to pytanie może jednak jednoznacznie odpowiedzieć KrzysztofWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Mogłeś zawsze zadzwonić do Browaru i poprosić o przesłanie Ci zaproszenia (lub załatwić to drogą internetową). Trudno, by pracownicy Browaru domyślili się, że miałbyś ochotę uczestniczyć w giełdzie, skoro w zeszłej nie uczestniczyłeś.
Odpierając dalsze zarzuty: niedawno Iron z Adamem16 byli w Browarze i otrzymali zarówno etykiety jak i ciekawą literaturę dotyczącą Browaru. O postawki co prawda nie prosili, ale nie sądzę by z tym były problemy.
Nie wiem, czy w czasie giełdy będzie przewidziane zwiedzanie browaru, najlepiej dowiedz się bezpośrednio w Browarze.Last edited by Maremali; 2003-08-21, 13:59.
Comment
-
Comment