Dziękuję wszystkim za uczestnictwo w Giełdzie. Pogoda dopisała - nie padał deszcz, ale nie było tak upalnie jak w roku zeszłym. Za jakiś czas kiedy po powrocie z urlopu wrócę do domu i zrobię zestawienie uczestników będzie można ocenić frekfencję. Na gorąco mozna stwierdzić, ze uczestników było około 300.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Przyznam się, że byłem pierwszy raz w stolicy.
Jeśli chodzi o Giełdę była naprawdę Królewska.
Do domu przywiozłem dużo podstawek. A przede wszystkim poznałem bardzo dużo ludzi, większości z Browaru.
O obecności nie chcę wspominać, bo nie chciałbym nikogo pominąć. A lista była by obszerna.
Wiem, że Giełda była naprawdę udana, było dużo konkursów, piwo lano aż do bólu ,ale mnie przyajmniej nie boli głowa.
Dzięki za giełdę i wspaniałą atmosferę.
Przywiozłem film pełen zdjęć, trochę podstawek, trochę szkła, trochę ozdóbek z nalewaków...
No i te wspomnienia... Spotkania z innymi forumowiczami, przedgiełdowy wieczór w "Rybitwie", a także niepowtarzalny nocleg i koncert w lokalu "Mikrobrowar "Beyond Iron Gate" z możliwością przenocowania." (Jest to firma z baaardzo ograniczoną odpowiedzialnością za spokój sąsiadów )
Serdzeczne dzięki - Ironie i Małażonko
2 już giełda nad małym morzem w Pucku.
W tym roku zmieniamy lokalizacje i giełda się odbędzie na terenie Browaru Spółdzielczego w Pucku na ul. Helskiej 4 (główna droga przelotowa przez Puck kierunku Reda - Władysławowo)
Giełda będzie pod namiotami - start godz 9 koniec nie...
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Comment