Cześć czy ktoś zna konkrety dotyczące giełdy w Austrii miasto na F;-), która ma się odbyć 13 września ??
2003.09.13 - Freistadt [Giełda w Austrii....?]
Collapse
X
-
Kolego Grzegorzu !!!!
Podaj cokolwiek o mieście F ( przynajmniej pełną nazwę miasta ) i inne newsy w temacie giełdowo-piwno-austraickim. Nie wiem nawet niestety , co mam wklepać w niemieckojęzyczne internetowe wyszukiwarki , by coś znaleźć w omawianym temacie.....
Więcej dokładności i informacji w zakładanym temacie .
Sam termin giełdy nie ułatwia sprawy.piwoppns@wp.pl
-
-
Jest to giełda w miejscowości Freistadt organizowana przez IBV
Internationaler Brauereikultur-Verband.Terminy tej giełdy oraz innych
można znaleść na czeskiej stronie www.pivety.cz
W sumie na naszym browarze też te terminy powinny być podane.
Comment
-
-
ale przecież nie ma problemu abyś podsyłał info o pobliskich giełdach - jeśli piszesz że powinny takie informacje być u nas a Ty o nich wiesz - to nasuwa się jeden wniosek: działaj!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Już wszystko jasne
Po rozmowie telefonicznej z browarem mam informację :
Giełda odbywa się 8.00-13.00 , w browarze , na drugim piętrze.
Jest dokładnie oznakowane.
Adres :
Braucommune in Freistadt
Promenade 7
A-4240 Freistadt
Freistadt ma 7.000 mieszkańców , więc łatwo raczej trafić.
A na meila wysłąnego na skrzynkę e_BOX IBV także nie dostałem odpowiedzi. Niemiecki porządekpiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Już jestem. Giełda była SUPER. Raj dla Deklarzy czyli dla mnie!! Ogólna liczba Polaków 5 w tym ja!! Mnóstwo nowych podstawek plus masowa wymiana z włochami!! Wszystkim polecam tą giełde ogólnie było zarąbiście!!Last edited by Grzegorz_J_bie; 2003-09-13, 22:42.beermats_mezyk@op.pl
Comment
-
Comment