Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Epikur z Samos.
Epikur z Samos.
Epikur z Samos.
Epikur z Samos.
Epikur z Samos.
Cooper napisał(a) Światowo to zabrzmiało. Spodziewasz się propozycji zza granicy ?
Prawdę powiedziawszy nie zastanawiałem się czy akurat będzie jakiś obcokrajowiec w mieście Łodzi tego ranka chciał się zabrać ze mną na giełdę i co więcej czytał to forum. A przydałby się jakiś gość zagraniczny na tej giełdzie z tego co wiem to nikt takowy nie przybył.
Świetnie, że akurat się odezwał Robert gdyż pewnie gdybym miał jechać sam to może odpuściłbym sobie tą imprezę ze względu na wczesną porę pobudki.
Moja kolekcja powiększyła się o 7 nowych korków, 14 tekturek, małe szkło Kipera, otwieracz Warki oraz skosztowałem Bonera Mocnego z Zawiercia. Imprezka raczej kameralna kolekcjonerów było coś ponad 70. Ilu z Wawy? na to pytanie powiniem się wypowiedzieć organizator ale nie sądzę żeby ich było choćby 25%. Giełdę opuszczałem coś około 11.
Do zobaczenia na następnej imprezie.
Ostatnia zmiana dokonana przez Maremali; 2003-11-23, 21:18.
Jak dla mnie malutka - zgadzam się z innymi - dość kameralna. Więcej wafelków przybyło niż ubyło z dubletów kosztowane było tylko jedno piwko bo - I`m driver. Do Radomia z Tychów prawie cały czas była mgła a w Radomiu trochę się pobłądziło - trafiliśmy pod NOT gdzieś ok. 4:30 i od 5:00 już ruszyło. Gadżetów trochę mało (nr 6 nie został wylosowany) - nikt też się nie przychylił do propozycji aby ci co nic nie wylosowali mieli zwrot kosztów podróży . Ogólnie uczucia trochę mieszane drochę na + trochę na -. Jakoś przyzwyczaiłem się do większych giełd. Pozdrawiam wszystkich giełdowiczów jak i organizatorów.
Darek, ale Ty jesteś prędki - już zdjęcia? Jestem pełna podziwu!
Giełda w moim mniemaniu nieduża, ale bardzo udana. Należą się duże podziękowania organizatorom z Wiesiem na czele. Bluza Grzebera faktycznie przez pomyłkę się przy Nim utrzymała, spróbujemy jednak jakoś nasze niedopatrzenie nadrobić .
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
Comment