Dzięki uprzejmości P-Oseta możemy się z Ironem również dopisać do listy obecnych
2003.11.22 - Radom, 6 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
A ja niestety, razem z Ahumbą, wpisuję się na listę nieobecnych
Poległem w boju z chorobą do soboty nie dam rady... A niech ją jasny szlag trafiiii (chorobę ma się rozumieć!).
Bawcie się dobrze...Last edited by BROWARIEC; 2003-11-19, 13:09.Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
[QUOTE]grzeber napisał(a)
[B]Lista nieobecnych już otwarta to wato już zacząć listę obecnych :
1. Grzeber
2. Ańćka X 2
3. Małażonka
4. Iron
5. Darek99
6. .....Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Dopisuję na miejscu 7
1. Grzeber
2. Ańćka X 2
3. Małażonka
4. Iron
5. Darek99
6. Redart
7. Maremali
8......
Info dla forumowiczów z Łodzi, mam wolne miejsca w aucie będę wyruszał na giełdę właśnie z tego miasta. Dla chętnych podaję moją komórę +48 696 493 593.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Dla chętnych podaję moją komórę +48 ...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
Giełda w Radomiu zawsze ruszała od 7.00, ludzie docierają między 7 a 8 , podejrzewam że Wiesiek otworzy salę o piątej aby kolekcjonerzy którzy dotrą wcześniej nie marzli , zwłaszcza że zawsze jak sięgam pamięcią w terminie giełdy Radomskiej jest naprawdę zimno i jest już sporo śniegu.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Na giełdzie nie byłem....i jak było?
Pewnikiem /tradycyjnie zresztą / kolega Wiesiu przygotował masę ciekawych atrakcji
Z niecierpliwością czekam na relację z kolejnej radomskiej imprezki...
Comment
-
-
Faktycznie - giełdka udana.Podziękowania dla Organizatorów. Trochę fajnych gadżetów wpadło. Niestety moja 25-tka nie była szczęśliwa w giełdowej tomboli ale nic to. .Dużym plusem był brak problemów z poszukiwaniem wolnych stołów co zdaża się b. rzadko.(żadko? )
W drodze powrotnej strzeliło się kilka fotek ŚP radomskiego browaru bo chodzą przykre njusy o wyburzeniach budynkówPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Giełda dosyć kameralne ale udana. Do kolekcji doszło mi ok 20 nowych podstawek.
Mój numer na tomboli-32 okazał się szczęśliwy i wygrałem bluzę Warki Niektórzy zazdrośni forumowicze knuli niecne plany aby wysadzić mnie z samochodu w okolicach Grójca i odjechać w siną dal z moimi fantamipozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment