To jak, gdzie się spotykamy-czekam na propozycje.
2003.10.05 - Katowice, V Śląska Giełda Kolekcjonerów
Collapse
X
-
A ja jestem teraz w pracy
więc się nie zgrupujęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
I po giełdzie.
Ludu było, że ho ho.
Z biromaniaków było parę osób wystawiających, lecz większość przyszła się połazić.
Ale przyznam, że to kolejna giełda którą zaliczam do udaych, chyba zawsze warto jest podjechać gdzieś blisko.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
Related Topics
Collapse
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Admin: wydzielono z
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...dalna-multitap
---------------------------------------
Zgadza się, lokal został przeniesiony na Staromiejską 9 i już działają. Zajmują...-
Channel: Śląskie
-
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2024-12-28, 22:27 -
-
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji....
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 11:57 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment