Witam wybieram się na giełde do Martina (miasteczko na Słowacji). Giełda zaczyna się już w piatek, ale ja jade w sobote rano. Jade z Piotrkiem Kiełkowskim z Zebrzydowic i są jeszcze dwa miejsca w samochodzie wyjazd z Zebrzydowic, ewentualnie możemy się dogadać. Konkrety na PW!!
2003.10.10 - 2003.10.11 - Martin, Słowacja
Collapse
X
-
czy możecie wrzucić nieco informacji o giełdzie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Byłem na giełdzie, kolejna udana.Przywiozłem kilka ciekawych szklanek,podkładki z byłego bloku wschodniego.Poznałem osobiście bardzo miłą forumowiczkę "AŃĆKĘ"
Wielkie dzięki dla Grzegorza_J_bie za zorganizowanie wyjazdu.
ps.
Nie każdy los wygrywał na tomboliPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Giełda w Martinie
Giełda mnie rozczarowała, po giełdach w Tychach, Żywcu spodziewałem się chyba po prostu zbyt wiele. Udalo mi sie uzupelnic koleckcje o kilka nowych piw z Litwy. Na sali brakowało troche przestrzeni. Byli obecni kolekcjonerzy, co oczywiste, ze Slowacji, Czech, a takze m.in. z Bialorusi, Litwy, Niemiec, Rosji, Wegier, a nawet ;-) z Polski. Wstep 20 koron, ale po godzinie 10 panie z "bramki" juz zniknely. Na gieldzie zdecydowanie przewazali kolekcjonerzy etykiet, zdecydowanie malo bylo samego piwa i gadzetow z nim zwiazanych.
Konkurs na jak naszybsze wypicie piwa (0,5 l puszki) wygral jegomosc z czasem 10,43 sekund, na drugim miejscu Polska, trzecie Niemcy.
Bylem, widzialem, nastepna opuszcze.
Comment
-
Comment