Na zdjęciu widać dworzec kolejowy (główny) i czerwoną kropę - miejsce giełdy . Zatem do zobaczenia !!
2003.10.25 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
-
Witajcie Robaczki po przerwie. Lepiej późno niż wcale, więc melduję
swój udział w giełdzie w towarzystwie reprezentacji fan-clubu Old Cat i nie tylko. Gdyby ktoś z Forumowiczów był zainteresowany piwami
z Zabrza ewentualnie Brackim, proszę o PW, to przywiozę.
Do zobaPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Mam ogromną prośbę, czy znajdzie się dobry i uczynny człowiek który na giełdę w Tychach może dostarczyć portera z browaru w Witnicy, oczywiście za piwo zapłacę i będę wdzięczny, jeśli to nie problem to proszę o cztery butelki, przyznaję że nie piłem jeszcze tego piwa dlatego bardzo mi na nim zależy. Jeśli znajdzie się uczynna osoba to proszę o informację, abym wiedział do kogo się zgłosić.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
Niestety muszę i ja się dopisać do tej listy Miałem być zostawiając sobie 1% na w razie czego no i stało się. Z 1% zrobiło się 100%. Jak to się mówi "sprawy wagi państwowej" .
Mam za to nadzieję, że do Radomia dojadę. Na 99%
Bawcie się dobrze!************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
Mam ogromną prośbę, czy znajdzie się dobry i uczynny człowiek który na giełdę w Tychach może dostarczyć portera z browaru w Witnicy, oczywiście za piwo zapłacę.....
I ja też dopisuję się do tej prośby. Chętnie odkupię 2 butelki. Razem z derkiem99 proszę o odzewwww.decio.friko.pl
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
...dostarczyć portera z browaru w Witnicy...
Skontaktujemy się w odpowiednim czasie i temacieŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nic się nie martwcie "porterowe łakomczuchy", dostałem cynk od jednego z forumowiczów, że na giełdę przywiezie spory zapas witnickiego portera w butelkach 0,33l.
Nie będę zdradzał kto to taki bo jak się wszystkie wspomniane "łakomczuchy" rzucą na dostawcę to mnie się nic nie ostanie.www.decio.friko.pl
Comment
-
-
Giełda w Tychach
ja takze sie wybieram i mam nadzieje, ze uda mi sie powiekszyc moja kolekcje o nowy kapsel z pelna butelka :-)
pIvo
Comment
-
-
Wróciłem z giełdy i jestem zadowolony.Przywiozłem kilka szkiełek,super podstawki i kilka piwek .Teraz siedzę i się zastanawiam dlaczego tak mało piw przywiozłem.
WIELKIE DZIĘKI DLA ORGANIZATORÓW
Acha zapomniałem napisać że poznałem kilku Forumowiczów.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
i po gieldzie...
Ja też już w domciu. Giełda zaliczona do udanych (jak każda z moich dotychczasowych). Miłe zaskoczenie prezentami od KP (byłem przekonany, że nic nie dostaniemy) - udało mi się zdobyć śliczny ceramiczny kufel Tyskiego "Cztery wieki tradycji", butelczynę witnickiego portera i około 30 nowych podstawek. Poznałem trochę bliżej kilku forumowiczów i poplotkowałem z AŃĆKĄ. Wielkie dzięki dla Piotra - on wie za co (obiecana flaszka się znajdzie). Mwa dostał zapas piwa na cały wieczór, szkoda, że nie mogłem zostać i pomóc Ci w opróżnianiu butelek pilsnera Trzeba mi było spotkać bahtola w Tychach żeby się bliżej poznać bo jakoś w Krakowie nam nie wyszło. Dla Ciebie bahtol dzięki za transport powrotny i pamiętaj że nie rozmawia się z kierowcą podczas jazdy
To tyle....
P.S. Ciekawe czy ktoś z was wie dlaczego stary_kocur posługuje się ksywką stary_kocur Ja już wiemwww.decio.friko.pl
Comment
-
-
już po giełdzie ....
No fajnie było , tylko się już skończyło
Giełda udana tj.+3 do polskiego zbioru i sporo zagranicy.
Dzięki wszystkim za przybycie .
Comment
-
Comment