AŃĆKA napisał(a) Z tego co wiem , to nie .
Ale zawsze można się umówić indywidualnie:
-telefonicznie: 032 227-29-33 ; 032 327-84-15 ;
-e-mailem: wycieczki.tyskie@kp.pl ; artdecozk@poczta.onet.pl
dzieki wielkie i do zobaczenia
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Mam zastrzeżenie co do informacji że TKB jest sponsorem giełdy - jest on organizatorem bo z tego co mi wiadomo jest kłopot w zebraniu składek członkowskich i tak jak wszyscy TKB boryka się z kłopotami finansowymi.Z pewnych źródeł wiem że za wstęp będzie pobierana drobna opłata z której to będzie zapłacony wynajem sali.Jednak na drobne upominki może liczyć każdy uczestnik giełdy.
My też planujemy - easy i albeertos. Pisze planujemy, bo czynnik losowy, tudzież pech już nie raz nam przeszkodził w uczestnictwie niektórych imprez.
A brakuje mi tu odzewu Stergo Kocura...
Krzych15 napisał(a) Mam zastrzeżenie co do informacji że TKB jest sponsorem giełdy - jest on organizatorem bo z tego co mi wiadomo jest kłopot w zebraniu składek członkowskich i tak jak wszyscy TKB boryka się z kłopotami finansowymi.Z pewnych źródeł wiem że za wstęp będzie pobierana drobna opłata z której to będzie zapłacony wynajem sali.Jednak na drobne upominki może liczyć każdy uczestnik giełdy.
Jeśli masz zastrzeżenia co do informaicji o sposoringu , to kieruj je do Marka B. , gdyż to , co napisałam pokrywa się w 100% z tym co on mi powiedział .
Co do opłaty za wstęp i upominków - nie neguję , toż było tak i rok temu w tej kwestii.
Comment