No wszystko oki ytlko Ańćka zdzierała z nas kase jak tylko się dało nie chciała nic spuścić z ceny!!
2003.10.25 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilów
Collapse
X
-
Grzegorz_J_bie napisał(a)
No wszystko oki ytlko Ańćka zdzierała z nas kase jak tylko się dało nie chciała nic spuścić z ceny!!
Comment
-
-
Wróciłem z giełdy.
Było fajnie, choć dla spóźnionego Dzika (przybyłem o 9.30) prezentów od KP już nie starczyło
Byli i tacy Forumowicze, którzy już zwątpili w moje przybycie i dlatego dwie flaszki "Brackiego" wypiję... następnym razem
Inni nie zwątpili i dlatego przywiozłem kilka nowych piwek powolutku trafią do mojego gardziołka, a potem pewnie na łamy "Browaru" (tu jako opisy...) Do kolekcji ozdób nalewaków przybyły trzy nowe
Dla dwóch Forumowych Koneserów Piwa w Opakowaniach z Niemetalicznych Tworzyw Lekkich przywiozłem trzy takowe trunki. Ciekawe jak to przeżyją degustatorzy
Ogólnie fajnie było, tylko czemu tak zimnoDziku
Comment
-
-
Wróciłem i ja.
Giełda udana. Zabrałem piewrwszy raz żone..... spodziewała się troszke czegoś innego, ale ogólnie była zadowolona z czego i ja się ciesze
Z podarków od KP jestem zadowolony.
Zbiór szkiełek i otwieraczy troszke się powiększył.
Miałem przyjemność uściskać dłoń: albeertosa, ppnsa, darka99, StaregoKocura i Coopera
Dzieki za piwka - albeertos i ppns
Zdrowie wszystkich giełdowiczów"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Kolejna giełda zaliczam do udanych.
Piwka nie brakło, a to dzięki najlepszym dostawcom: Decia i Ppnsa.
Wafli trochę się zwiozło jak i otwieraczy i kartek.
Humor jedak nie dopisywał, pewnie z powodu zmiany pory roku.
Ludzi było dużżżżo i wielu znów poznałem poraz pierwszy.
Zdrowie wszystkich uczestników- do następego razu!!!Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
A może ktoś z Szanownych Forumowiczów napisze jakie były podarki od KP? Chciałbym wiedzieć co straciłem.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Prezenty były w zasadzie różne, to znaczy każdy mógł zdecydować się na inne gadżety, jednakowe były tylko puszki z browarkiem
(chociaż też nie do końca bo piwo było różne) mimo wszystko było piwo to jest "raz". Po drugie jednakowym dodatkiem do każdej reklamówki była papierowa koperta z waflami i etykietami (standardy KP ogólno dostępne). Te dwie rzeczy o ile się nie mylę dostawał każdy, a można bybło to dostać w połączeniu z:
- kufel ceramiczny Tyskie - Cztery wieki tradycji + kostki Domino w drewnianym pudełeczku z logo Lech'a (to właśnie moja zdobycz)
- kufel Tyskie, dosyć solidny + otwieracz
- szklanka Tyskie + otwieracz
- czapeczka + nie wiem co czapeczkę dostał mwa
otwieracze były 2 różne - Lech lub Tyskie
Więcej gadżetów nie wizdiałem. Możliwe że ktoś dostał jeszcze coś innego.www.decio.friko.pl
Comment
-
-
Decio dzięki za odpowiedź. Czyli straciłem domino. Resztę mam.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
Comment