2004.01.24 - Warszawa, V Zimowa Giełda Kolekcjonerska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

witkowskiartur napisał(a)
    Zaraz wychodzę z pracy i biegnę na giełdę!
    Może jeszcze coś zostawią dla Ciebie?
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Krzysztof
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.04
      • 1689

Na gorąco: giełda udana. Przyjechało dużo ludzi z całego kraju i nie tylko.
      Osobiscie pozyskałem na pewno 2 kufle z Browaru Warszawskiego oraz jeden, który muszę dokładnie porównać ze zbiorem.

na zdjęciu organizator: Darek Orłowski
      Attached Files
      Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
      www.twojmalybrowar.pl

Comment

• Krzysztof
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.04
        • 1689

Zdjecie wspólne uczestników

Zdjecie wspólne uczestników:
        Attached Files
        Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
        www.twojmalybrowar.pl

Comment

• becik
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2002.07
          • 14999

A mnie znów nie było kiedy się gdzieć coś dzieje czyli w tym wypadku robienie fotki.
          jestem z giełdy bardzo zadowolony, sotkanie ze znajomymi i nieznajomymi, kilka przedwojennych porterków (etykiet), masę piwek do testowania (w tym porterki Boss, Dojlidy, łotewski, i litewski z Uteny i Kowna)- dziękuje wszystkim za mozliwość ich degustacji i pozostałych doskonałych piw do posmakowania.
          Teraz idę spać. Wieczorem znów kółko więc moje kubki smakowe będą musiały znów poczekać
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• winczer
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2002.05
            • 233

Co tak skromnie...?

A co tu tak mało zdjęć z giełdy ?
            Czyżby był zakaz ich robienia...
            Pij piwo.....będziesz wielki!!!

ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA: http://www.youtube.com/watch?v=NyjkqS-TwFs

Comment

• maleństwo
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2003.10
              • 847

Teraz niech ktoś napisze kto jest kto na tym zdjęciu. Ja rozpoznaję tylko kilka osób (o ile się nie mylę): Marusię, Ahumbę i Zythuma. A pozostali?

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

Ale mi dymi ze łba.

Póki co próbuję wytrzeźwieć przed kolejną imprezą, więc relacja pewnie w wykonaniu kogoś innego.

...

Sami widzicie, że składanie słówek mi nie idzie, więc tym bardziej relacja w wykonaniu kogoś innego.

...

Comment

• witkowskiartur
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2003.03
                  • 561

Ja z giełdzie znalazłem ładny kufelek horna i przekonałem się, że nasi wschodni bracia, piwa robią wyśmienite, wspaniałe i mocne jak wszyscy diabli (złaszcza ciemniaki) - nie na moją słabą głowę - zatem dla mnie impreza zakończyła się bardzo szybko. Na szczęście po dotarciu do domu, spacerze i pół godzince odpoczynku wziąłem się za szorowanie kufli i żaden się nie stłukł.
                  KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI

Comment

• AŃĆKA
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2003.01
                    • 315

Giełda super , podziękowania dla ogranizatora !
                    Sporo nowych wafli do kolekcji , w tym 15 polskich !
                    Aha , na grupowym zdjęciu jestem "obcięta"....
                    To tyle , idę układać dekle
                    http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• Piecia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.02
                      • 3312

Mimo niewielkiego jak na moją kieszeń wyboru szkła giełda udana - spróbowałem wielu wyśmienitych piwek, przypomniałem sobie smak Szwejka i Noteckiego a po giełdzie w miłym towarzystwie nażłopałem się piwka
                      do nastęonego razu
                      Zdrowie wszystkich organizatorów
                      Koniec i bomba,
                      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Cooper
                        🍼🍼
                        • 2002.11
                        • 6057

Pewnie że giełdka udana. W kwestii zdobyczy były lepsze ale to nienajstotniejsze. Podziękowana dla Darka99 za organizację. Dzień zakończony oczywiście napraniem się w miłym towarzystwie choć w Rybitwie było deko ciasnawo i zimnawo. Czekam na nowe fotki na forum
                        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

AŃĆKA napisał(a)
                          ...Aha , na grupowym zdjęciu jestem "obcięta"....
                          Tak mi się zdawało, że ty Ty
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• winczer
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2002.05
                            • 233

Cooper powiedział:
                            "Czekam na nowe fotki na forum"
                            Nie tylko Ty czekasz na nowe fotki z giełdy...
                            Też bym chętnie zobaczył coś ciekawego prosto z imprezy w stolicy.
                            Pij piwo.....będziesz wielki!!!

ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA: http://www.youtube.com/watch?v=NyjkqS-TwFs

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9085

maleństwo napisał(a)
                              Teraz niech ktoś napisze kto jest kto na tym zdjęciu. Ja rozpoznaję tylko kilka osób (o ile się nie mylę): Marusię, Ahumbę i Zythuma. A pozostali?
                              Na pierwszym planie zaniemogli i leżą Małażonka i Iron obok Slavoy i ten "komunista" (bo na czerono) Żythum. Ten w kapeluszu to warszawiak.
                              Resztyę może póxniej, przełączając się na odpowiedź tyle zapamiętałem ze zdjęcia . Teraz muszę się posilić pszeniczniakiem obolona, to może więcej zapamiętam
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Maremali
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.05
                                • 1955

Na giełdę troszeczkę się spóźniłem, ale dzięki uprzejmości Zythuma załapałem się jeszcze na łyk Szwejka . Poza tym miałem okazję posmakować piwka o smaku jabłkowo-cynamonowym w butelce Carlsberga produkcji Maya oraz produktu browaru Irona i Małejżonki.
                                Moja kolekcja powiększyła się o 13 korków i 14 tekturek oraz jedną kartę piwną dla mojej drugiej połowy. Z wymiany piwnej przywiozłem 8 gatunków do domowej degustacji.
                                Uczestników moim zdaniem sporo, listę wszystkich forumowiczów kompletował organizator tj. darek99, swoje stoisko miał też Świat Piwa z Polnej ze sporym wyborem piwek.
                                Jeśli chodzi o zdjęcie grupowe to ten w przysiadzie narciarskim z wąsem bujniejszym niż Małysza to oczywiście Ahumba. Pewnie trenuje do olimpiady.
                                Last edited by Maremali; 2004-01-25, 13:56.
                                http://maremali.web-album.org/

Comment

Przetwarzanie...
                                X