ja się pakuję i jutro po zajęciach do Białej - do zobaczenia!!
2004.04.24 - 3. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
Jako nieobecny życzę wszystkim uczestnikom wielce udanej giełdy.
Comment
-
-
Wyjazd na giełdę
Ja wyjeżdżam rano i chciałbym być około godz 7.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
WTAWAĆ!!!!!! GIEŁDA!!!!!
O widzę, że wszyscy już i jeszcze śpią... Może trzba Was obudzić znanym fragmentem piosenki z "czterech pancernych": ja już nie śpię pół godziny.....
No dobra to ja już jadę...
Zbliża się godzina 4.30
Dystans do przejechania około 180 km i "konia" trzeba napoić....
Ciekawe kogo spotkam po drodze????
Do zobaczenia
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Ja już od wczoraj niestety w domu.
Razem z Żoną-Taxi chcemy podziękować mayowi za imprezę główną (a właściwie dwie główne) i wszelkie poboczne.
Zawiódł właściwie TYLKO samochód z Lublina, który miał dostarczyć ciekawe piwa.
Reszta wery oczień gut.
May podziękuj swojej ślubnej znajomej, która dzielnie Cię wspierała myślą, mową i uczynkiem.
Wasze zdrowie i do zobaczyska za rokWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Myślałem...
Myślałem...że są już jakieś ' gorące ' relacje z giełdy.
Chyba giełda udana, bo widzę że jeszcze wszyscy smacznie śpią - i nikt nic na jej temat nie pisze...
Comment
-
-
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
O, to chyba mam u kogoś piwoCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Podziekowania
Podziękowania za Giełdę. Była mała ale fajna.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
May wielkie dzięki za organizacje giełdy i imprezek towarzyszących.
Giełda niewielka ale bardzo sympatyczna, owocna w nowe kontakty i okazy do zbiorupozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Bardzo, bardzo duże podziękowania Mayowi, Jego Żonie i przyjaciołom za zorganizowane przesympatycznej giełdy i zamówienie niezłej pogody . Jednocześnie dziękuję również Mayowi, Ewie, Ich Synkowi i Mamie Ewy za przyjęcie Nas pod swój dach i rozpieszczanie ... Duże dzięki.
Giełda rzeczywiście nie była wielka, raczej kameralna, ale dzięki temu bardzo sympatyczna. Słoneczko nie świeciło, ale deszczyk też Nas oszczędził. Z trzech okolicznych sklepików wykupiliśmy cały zapas Zwierzyńca. Dalej była większa różnorodność piwna, ale o tym opowiem w innym temacie ...
Comment
-
Comment