Posiadam już karty uprawniajace do 50% ulgi na przejazd PKP.Systematycznie wg kolejności zgłoszeń karty będą rozsyłane.
Jeszcze jedna sprawa.
Dzięki uprzejmości p.Zenona Michalczuka, właściciela hotelu MIXBUD otrzymaliśmy do rozlosowania 7 gratisowych miejsc noclegowych
(nocleg z 23 na 24 kwietnia).Hotel jest położony ok.3 km od miejsca giełdy.Do 31 marca czekamy na Wasze zgłoszenia.Gratisowe noclegi rozlosujemy 1 kwietnia.
may napisał(a) Dzięki uprzejmości p.Zenona Michalczuka, właściciela hotelu MIXBUD otrzymaliśmy do rozlosowania 7 gratisowych miejsc noclegowych
(nocleg z 23 na 24 kwietnia).Hotel jest położony ok.3 km od miejsca giełdy.Do 31 marca czekamy na Wasze zgłoszenia.Gratisowe noclegi rozlosujemy 1 kwietnia.
Do dnia dzisiejszego zgłosiły sie 3 osoby.I tu wymieniam: Piecia,Slavoy i Ahumba.Czyżby nikt poza wymienionymi nie potrzebuje zaoszczędzić gotówki.A 31 marca się zbliża...
Bardzo dobra wiadomość.Dla chcących przenocować w hotelu "MIXBUD" ustaliliśmy z p.Michalczukiem promocyjną cenę miejsca noclegowego - 30 zł.Więc hula rezerwować miejsca...
Hotel położony jest przy obwodnicy trasy międzynarodowej E30 Berlin-Moskwa - tak więc bardzo dobry dojazd dla zmechanizowanych.
W Sportowym było tyle samo bez promocji, ale za to z widokiem na boisko oraz stołem do pingla (yeeeaaahhh!!!) w piwnicy. Tylko nikt w recepcji się nie zająknał, że za pokój z tv trzeba dołożyć z dychacza.
Dzwoniłem do hotelu "MIXBUD" aby zrobić rezerwację, ceny za pokoje nie są wysokie a w pokoju jest TV i łazienka.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Do Białej Podlaskiej niestety się nie wybieram. Ale ciekawi mnie na co podczas giełdy i imprez okołogiełdowych może się przydać telewizor. Byłem już na dobrych kilku giełdach i forumowych zjazdach, jakoś nijak nie mogę wymyslić żadnego praktycznego zastosowania dla telewizora.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
a ja jestem uzależniony (m.in) od telewizji. Oglądać nie muszę ale telewizor musi być włączony
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment