Witam wszystkich! Jako miejscowy napewno pojawię się na tej giełdzie Jak zwykle będę szukał podstawek Guinness-a! Będę miał trochę wzorów na wymianę... Do zobaczenia!
2004.03.06 - Szczecin, IV MIędzynarodowa Giełda Birofilów PIVARIA '2004
Collapse
X
-
FCJP.
Passenger, było nie było krajan, napisał o tak:
napewno
pzdr
Comment
-
-
Wiem,że teraz większość żyje jeszcze wrażeniami ze Stolycy dlatego też warto naładować akumulatory i wypić piwko ciut nie nad morzem
Jerzy o czym my to rozmawialiśmy we Wrocu...?Ostatnim razem rzecz jasna.Przypomnij no mnie sklerotykowi.Crizz Tobie chyba też będzie po drodze do Paprykarzy... ?Piecia też chce się wybrać,więc co se tak będzie sam jechał...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Jerzy o czym my to rozmawialiśmy we Wrocu...?Ostatnim razem rzecz jasna.Przypomnij no mnie sklerotykowi.
Już próbuję przemóc wstręt i zakupić ten płyn, co by nie zapomnieć przed wyjazdem.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Chyba o tym, że w zamian za noclegi mam Ci przywieźć ciepłego Leszka + sok i słomki.
Już próbuję przemóc wstręt i zakupić ten płyn, co by nie zapomnieć przed wyjazdem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
pivaria napisał(a)
FCJP.
Passenger, było nie było krajan, napisał o tak:
a oczywiście powinno być o tak: na pewno.
pzdr
Przepraszam! Oczywiście powinno być "na pewno". Tak czy owak pojawię sięGuinness is good for You!
www.guinnessbeermats.friko.pl
Comment
-
-
Pogoniarz napisał
Crizz Tobie chyba też będzie po drodze do Paprykarzy...
Lecha to powinieneś dostać ode mnie, z samego źródła. Tylko co Jerzy by Ci przywiózł? Słomkę i pachę?
Comment
-
-
crizz napisał(a)
Na razie się nie opowiadam, bo celuję w giełdę świdnicką, a na dwa wyjazdy w miesiącu może mi zabraknąć... argumentów .
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja bardzo przepraszam za dotychczasową nieobecność, ale mój akces w imprezę wydawał mi się zbędny, przecież ja i tak będę, po 09.02. podam (chyba) namiar na schronisko gdzie chcę zainstalować (na dzisiaj 7 osób) kilku...nastu giełdowiczów - muszę dograć sprawę i dam znać...duście Pogoniarza żeby poczęstował swoją berbeluchą - symbolicznie oczywiście - każdy kto przyjedzie w piątek zaproszony jest na bibkę otwierającą w podszczecińskim Bartoszewie - namiary ja albo Pogoniarz (wrobiłem kolegę w funkcję), taxi będzie w cenach promocyjnych, pan Heniek (chyba, mam tel.) załatwi transport
Na marginesie będę zbierał wpisy na spis browarów i hurtowników/sprzedawców piwa z Pommern (montujemy ze Stolpem), no i będzie trzeba zapłacić za powielanie albo płytkę - może ktoś ma jakieś informacje o firmach z Pomorza.
POSZUKUJĘ PILNIE WSZELKICH INFORMACJI O BROWARACH: GEBR. VOERKELIUS i KLOSTERBRAUEREI z Kamienia Pomorskiego (Cammin i/Pom.) ORAZ SCHLOSSBRAUEREI GUELZOW G.M.B.H. (Golczewo) I WSzELKICH FIRMACH OKOŁOPIWNYCH Z POWIATU KAMIEŃSKIEGO
Comment
-
-
[QUOTE]brzeczka napisał(a)
[B]Ja bardzo przepraszam za dotychczasową nieobecność, ale mój akces w imprezę wydawał mi się zbędny, przecież ja i tak będę, po 09.02. podam (chyba) namiar na schronisko gdzie chcę zainstalować (na dzisiaj 7 osób) kilku...nastu giełdowiczów - muszę dograć sprawę i dam znać...duście Pogoniarza żeby poczęstował swoją berbeluchą - symbolicznie oczywiście - każdy kto przyjedzie w piątek zaproszony jest na bibkę otwierającą w podszczecińskim Bartoszewie - namiary ja albo Pogoniarz (wrobiłem kolegę w funkcję), taxi będzie w cenach promocyjnych, pan Heniek (chyba, mam tel.) załatwi transport
Jaką berbeluchą.Ja bimbru nie pędzę .Moje piwko jeszcze potrzebuje sobie dojrzeć i to bez mała trzy miesiące.Także z tym poczęstunkiem... Jeżeli chodzi o pomoc to oczywiście z chęcią pomogę(w ramach swoich skromnych możliwości).Zgłaszałem już dawno Krzysiowi (Pivarii) chęć pomocy.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
crizz napisał(a)
Na razie się nie opowiadam, bo celuję w giełdę świdnicką, a na dwa wyjazdy w miesiącu może mi zabraknąć... argumentów .
Lecha to powinieneś dostać ode mnie, z samego źródła. Tylko co Jerzy by Ci przywiózł? Słomkę i pachę?
Kup Żonie jakiegoś brylancika lub jakieś inne futro i masz już dwie giełdy zaliczone
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Romanowicz napisał(a)
Spodkamy się!!!
Comment
-
Comment