czyli wyszło na moje z tym Bossem w parku, a tymczasem byłem na przeszpiegach w Loeknitz - dają dobre Darguner Schwarz i Stoertebecker Schwarz - boskie wprost.
Wracając do tematu - mam jeszcze 2 wolne (z zaklepanych przeze mnie) w schronisku - cena noclegu 22 zł
brzeczka napisał(a) czyli wyszło na moje z tym Bossem w parku, a tymczasem byłem na przeszpiegach w Loeknitz - dają dobre Darguner Schwarz i Stoertebecker Schwarz - boskie wprost.
Wracając do tematu - mam jeszcze 2 wolne (z zaklepanych przeze mnie) w schronisku - cena noclegu 22 zł
A u mnie w chałupie co łaska
Daj znać kiedy następnym razem masz zamiar przekroczyć naszą zachodnią granicę.Z checią się podłączę
ja mam rodzinę i przyjmuję co roku tylko 2-3 osoby na karimatce, bo mam metraż typowo socjalistyczny i rodzinę. W DDR byłem na przyczepkę, ale gdybym coś zorganizował dom znać - jak zainwestujesz w tramwaj albo buty, to dostaniesz 1 Dargunera (schowałem 2) - okolice przejścia podziemnego
Pewnie,że jestem chętny,a metraż też mam typowo socjalistyczny -43 meterki.Przejście podziemne,no kurcze u Nas jest ich tyle,że no niech zgadnę... koło Fali?
brzeczka napisał(a) ...a tymczasem byłem na przeszpiegach w Loeknitz - dają dobre Darguner Schwarz i Stoertebecker Schwarz - boskie wprost....
W to macie fajnie! Takie wycieczki bym organizował sobie przynajmniej raz w miesiącu gdybym mieszkał ciut bliżej granicy zach. A tak pozostają mi jedynie krótkie /uciążliwe/ wypady do naszych pół. sąsiadów na Spendrups'a.
nie... koło Bytomia to przejście, tam wiele podziemi; naprzeciwko ubogich Dominikanów - Unisławy 3/24 tel. 0-503 166 332, ale się zapowiedz żebym schłodził, bo ne godzi się gościć ciepłym (nie mylić z grzańcem)
brzeczka napisał(a) nie... koło Bytomia to przejście, tam wiele podziemi; naprzeciwko ubogich Dominikanów - Unisławy 3/24 tel. 0-503 166 332, ale się zapowiedz żebym schłodził, bo ne godzi się gościć ciepłym (nie mylić z grzańcem)
No jak nie jak tak
Kurcze ,ale do Bytomia to trochę daleko
Pivaria prosił o wpisywanie się na listę obecności.Parę osob ,które zaklepały przyjazd nie widzę wpisanych Krzysiu musi wiedzieć ile przygotować...Do dzieła
Pivaria prosił o wpisywanie się na listę obecności.Parę osob ,które zaklepały przyjazd nie widzę wpisanych Krzysiu musi wiedzieć ile przygotować...Do dzieła
No właśnie - no i pusto... Zaledwie paru tubulców zgłosiło się i kilku obcych. Do tego jeszcze Pani Prezes Marusia nie dojedzie...
Chyba trzeba będzie odwołać imprezę ze względu na bardzo małe zainteresowanie i niskę frekwencję.
A szkoda bo nawet taki ładny plakacik wydrukowałem na koszt sponsora, którym jest browar BOSMAN, a który zabezpieczył też moc innych niespodzianek.
No cóż...
Comment