No ja się kłade troszke przekimać, a o 02.30 brumbrum - kierunek Świdnica. Już nie moge się doczekać!! Na pewno będzie super wymiana, do zobaczenia na giełdzie
2004.03.20 - XII Międzynarodowa Giełda Birofilii "Świdnica 2004"
Collapse
X
-
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Za 20 minut wyjeżdżamPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Odp: Też dostałem...
winczer napisał(a)
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE.
Ja również przed chwilą dostałem wiadomość iż giełda zostaje odwołana...
Może trzeba to dokładnie sprawdzić...
Jeśli w szeregach 'forumowiczów' jest jakiś dobry 'spec' komputerowy - a ta wiadomość rozsyłana do nas jest tylko głupawym żartem jakiegoś "pajaca" to można by to było sprawdzić po numerze IP...
Wtedy zdemaskowało by się teog 'oszołoma' i publicznie napiętnowało...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
CZEKAM !!!
Choć nie pojechalem na giełde...sercem i duchem jestem w Świdnicy.
Tradycyjnie już, jak po każdej giełdzie na jakiej mnie nie ma - czekam na obszerne jej opisy, zdjęcia i pogiełdowe wrażenia...!!!
LICZĘ NA WAS !!!
Comment
-
-
Byłem(krótko),widziałem(niewiele)...jestem pod wrażeniem.
Mój pobyt na giełdzie był bardzo ograniczony czasem .O godzinie 11 musiałem być w Opolu.Zdobyłem około sześćdziesięciu wafli i szklaneczkę okolicznościową z okazji XII Międzynarodowej Giełdy Birofilii Świdnica 2004.
W\w szklaneczka podlega wymianie.
Comment
-
-
Też byłem nie za długo na giełdzie, ale wrażenia są pozytywne.
Oprócz kilku ciekawych kapsli, które doszły do kolekcji, udało mi się zamienić kilka zdań z niektórymi osobami z Forum, z paroma się zapoznałem, zostałem obdarowany piwami z browarów u mnie nieosiągalnych. Tu podziękowania dla Wiktorii&Pepka, Mafara i Maremali. Także udało mi się dowieść do domu, w całości, okolicznościową szklankę.
Pewnie imprezy po giełdowe jeszcze trwają .
Comment
-
-
-
Giełdę zaliczam do udanych.Przywiozłem kilka nowych szkieł do kolekcji.Poznałem kilku nowych forumowiczów.Wielkie dzięki dla "roboxa" za piwną wymianę oraz podziękowania dla Krzysia za zorganizowanie giełdy w tak pięknym mieście jak Świdnica.Następną giełdę napewno odwiedzę z rodziną.
Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Duze brawa za zorganizowanie tej Imprezy.
W czasie Gieldy czulem sie jakos "oklaple",ale podbudowany opiniami o piwie jakos sie rozpogodzilem.Czesc popoludniowa fantastyczna!
PozdrawiamPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Wrzucaj,wrzucaj czym predzej
Moze jakiegos ftp zmontujemy,zeby nie zapchac serweraPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
Comment