Tak ale co ciekawsze stali bywacy baru na pytanie czemu tak drogo otrzymywali odpowiedź : To ceny na giełdę, ale dla pana panie .... normalnie po 3. Byłem świadkiem takiej rozmowy. troszke to smutne. I te 0,4 nie było najuczciwiej lane
2004.05.22 - Tychy, 27 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Ja też czekam...
BROWARIEC napisał(a)
Za przeproszeniem - kupa czasu minęła a z giełdy zdjęć nie ma? A ja widziałem osobiście jegomościa, który bawił się sprzętem fotograficznym. A nazywał się A................
Gdybym miał cyfrowkę / którą zamierzam na dniach kupić / to z pewnością brałbym ją na każdą z giełd - i zamieszczał jakieś fotki dla 'niewtajemniczonych'...
Niestety...na obecną chwilę -nie dysponuję takim sprzętem, i na dodatek nie bardzo wiem co ja mam kupić...Comment
-
BROWARIEC napisał(a)
Za przeproszeniem - kupa czasu minęła a z giełdy zdjęć nie ma? A ja widziałem osobiście jegomościa, który bawił się sprzętem fotograficznym. A nazywał się A................
Nie bede opisywal kto jest kto bo niechcialbym zeby mnie ktos znöw zaskarzyl za uwidacznianie jego Twarzy bez zezwolenia-a juz takie cos bylo na ForumComment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment