Całe szczęście że nie pedofilów-tak czytają ubiegłoroczną koszulkę.
2004.05.22 - Tychy, 27 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Tak nawiasem mówiąc - tych też powinni " łowić " i wsadzać na długie...długie lata !!!Comment
-
adam16 napisał(a)
Ja też, ja też... się pochwalę jak dostanęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
1. Po pierwsze - po jaką cholerę piszecie, że dostaliście zaproszenia? Kogo to obchodzi? To tylko zaśmiecanie tematu. Wchodzę, bo myślę, że będzie coś istotnego, a tu: "dostałem zaproszenie". No i co z tego? Toż przyjedź i wszystko na temat. Albo daj ogłoszenie, że komuś oddasz, jak nie chcesz przyjechać.
2. po drugie:mwa napisał
Całe szczęście że nie pedofilów-tak czytają ubiegłoroczną koszulkę.Last edited by Krzysiu; 2004-05-05, 10:49.Comment
-
Kto jedzie
Witam wszystkich prawdopodobnie bede sie wybierał na giełdę samochodem i w związku z tym mam pytanie.Zostanie mi 1 albo 2 wolne miejsca.Byliby jacyś chętni?Wytruszam z Legionowa koło Warszawy bladym świtem.Aha koszt przejazdu (zależy ile osób będzie ok 50 zł w obie strony).PozdrawiamComment
-
mwa napisał(a)
Oj ten Krzysiu to ostatnio jest bardzo nerwowy.
Twoje zdrowie Krzysztofie.
Chyba Krzysiu nie Krzysztofie ????Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
gielda
Witam,czy jest jeszcze mozliwosc otrzymania zaproszenia na gielde w tychach?
Ew.jesli ktos z was ma zaproszenie a z roznych losowych przyczyn nie moze jechac prosze o kontakt
bierbruder@wp.pl
693592883BierbruderComment
-
Krzysiu napisał(a)
1. Po pierwsze - po jaką cholerę piszecie, że dostaliście zaproszenia? Kogo to obchodzi? To tylko zaśmiecanie tematu. Wchodzę, bo myślę, że będzie coś istotnego, a tu: "dostałem zaproszenie". No i co z tego? Toż przyjedź i wszystko na temat. Albo daj ogłoszenie, że komuś oddasz, jak nie chcesz przyjechać.(...)Last edited by Krzysztof; 2004-05-11, 14:24.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
PKP
Słyszeliście PKP nie będzie zdzierać z przewóz bagażu na giełdę? No może symboliczne 5 PLN jezeli chcecie przywieźć troche np. kapsli w pudełeczku od 28 calowego telewizora.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
-
UWAGA WAŻNA WIADOMOŚĆ DLA GIEŁDOWICZÓW JADĄCYCH W PIĄTEK POCIĄGIEM .
Kolej zmieniła od 1.05 przepisy .
Dozwolony jest teraz przejazd w klasie I lub II pociągami pośpiesznymi w godzinach 14 - 20
Jeżeli ktoś wybiera się pociągiem EX , IC , EC to może nabyć bilet ze zniżką , lecz tylko w klasie I .
Wypada to taniej niż bilet normalny w klasie II .
Podaję przykład : cena biletu Warszawa - Tychy 100% II klasa wynosi 63,50zł. + miejscówka 10,12,18 lub 25 zł.
Cena takiego samego biletu ze zniżką w klasie I wynosi 47,63 zł. + miejscówka .
Są to nowe przepisy dlatego radzę kupować bilety na więkrzych stacjach , gdyż kasjer musi wiedzieć jakie nieaktualne adnotacje trzeba wykreślić .
Jakikolwiek pytania kierować do Sławki 022 635 36 15 w godzinach 11-16Comment
-
Posiadam dwie zniżki na piąciąg, jeżeli jest ktoś chętny to prosze na PW."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
arzy napisał(a)
Posiadam dwie zniżki na piąciąg, jeżeli jest ktoś chętny to prosze na PW.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment