Narka
2004.05.22 - Tychy, 27 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Wyjazd
Etykiety, duzo nowych etykiet spakowane. Szkło też.
Jadę do Tychów z ludźmi z Łomży. Wyjeżdżamy z samego rana w sobotę.
Do zobaczenia.
KrzysztofLast edited by Krzysztof; 2004-05-21, 10:38.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
grzeber napisał(a)
Szukam chętnych na nocleg z piątku na sobote w Hotelu Prima obok lodowiska.
Proszę o kontakt na PW.
Nikt się nie zgłosił więc dojadę dopiero na samą giełdę
Miłej zabawy w piątekpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Gielda w Tychach
Witam,
Zabieram na gielde "kolekcje" piw ze Slowacji i Wegier (takze pszeniczne), z zamiarem wymiany na inne piwa, ktorych jeszcze nie mialem okazji poznac.
Te, ktore znam znajdziesz na mojej stronie: http://kapsle.w.interia.pl/
Nie zapomnij przywiezc ze soba na gielde lokalnych piw.
Do zabaczenia na miejscu!
pIvoComment
-
pobudka o piątej - może się dokaraskam na czasBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Cóż trzeba zabrać Portera Warszawskiego....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
SAMOLUB...
Krzysztof napisał(a)
Cóż trzeba zabrać Portera Warszawskiego....
Przypominam Ci Krzysiu, że na giełdzie nie będziesz sam...Comment
-
Odp: SAMOLUB...
winczer napisał(a)
Czemu napisałeś, że trzeba zabrać 'portera' Warszawskiego - lepiej by brzmiało, gdybyś napisał " trzeba zabrać ' portery ' Warszawskie " lub " trzeba zabrać kilka 'porterów' Warszawskich"...
Przypominam Ci Krzysiu, że na giełdzie nie będziesz sam...
co sie kurde czepiasz, dobrze napisał
zapomniał jedynie przedrostka
powinno brzmieć... ( ilość) skrzynek Portera Warszawskiegobez brody...Comment
-
Jeden plecak pustych butelek spakowany.
Torba w kilkunastoma Bonerami, w dwóch odmianach gotowa.
Jak tego wszytkiego po drodze nie potłukę przy kolejnych przesiadkach to będzie cud.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Heh...
adam16 napisał(a)
Jeden plecak pustych butelek spakowany... .
Gdybym nie był w 'temacie' - to bym pomyslał, że w całym Chorzowie / i okoicach / nie ma punktu skupu butelek-i że aż do Tychów musisz je zabrać, żeby odzyskać kałcję zwrotną...Comment
-
Jeszcze tylko krótki sen i o północy w drogę. Czarny Boss witnicki spakowany. Reszta też.
Proponuję powdziewać się w koszulki forumowe. Na pewno będzie łatwiej poznać kto jest kto. Bo potem często okazuje się, że rozmawiało się z kimś dobrze znanym z forum... z którym zawsze się umawiało na szklaneczkę. A tu już po giełdzie
Do zobaczyska - do jutra!!!Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Wyjeżdżamy
Jest godz 4.Czas wyruszać. Przed nami 300 km. Do zobaczenia!!!!!!!!!!Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
Comment