Giełda udana pod względem kolekcjonerskim i towarzyskim. Ukłon w stonę Organizatorów, którzy nawet dla osób przybywając w nocy, otworzyli Piwiarnię Żywiecką o trzeciej nad ranem !
2004.06.18-19 - Żywiec, IX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Witam!
Dziękuję Wszystkim którzy przyjechali do Żywca na giełdę. Wysoka frekwencja buduje dobrą atmosferę.
Ludzie spoza "branży" nie powinni tak naprawdę nikomu przeszkadzać bo dzięki nim żywiecka giełda ma inną konwencję, jest imprezą żywą i ciekawą.
Sczególne podziękowania dla Marka Semli za pomoc w organizacji imprezy.
Już teraz zapraszam za rok na X Jubileuszową Międzynarodową Giełdę Birofiliów Żywiec 2005. Czekam na ciekawe pomysły i sugestie.
Pozdrawiam,
Grzegorz "Żywiec"
P.S.
Osoby, które miały otrzymać firmowe upominki wzamian za wygranie konkursów ogłoszonych w tym temacie proszeni są o przesłanie na moje PW swoich danych korespondencyjnych. Nagrody wyślę pocztą.
Comment
-
-
robox napisał(a)
Giełda udana pod względem kolekcjonerskim i towarzyskim. Ukłon w stonę Organizatorów, którzy nawet dla osób przybywając w nocy, otworzyli Piwiarnię Żywiecką o trzeciej nad ranem !
Comment
-
-
Giełda baardzo , baardzo udana dla mnie
Takie rarytasy do mej kolekcji ( etykiety ) , jakie
teraz zdobyłem , jeszcze mi się nie trafiły !!
Organizatorom podziękowania za to , że w przeciwieństwie
do majowej giełdy tyskiej można było w sposób cywilizowany
i bezzstresowy zamówić smaczną strawę w bufecie.
Upominki , teren , atmosfera , współgiełdowicze ,
kolekcjonerzy , organizatorzy ,
czyli całość = 6 ( w skali 6-stopniowej ).
Zdrowie wszystkichpiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Giełda b. udana, przyłączam się do podziękowań dla Organizatorów! Może już czas przygotować jej "zimową edycję?!
Efektem wyjazdu do Żywca (oraz krótkiego wyjazdu na Słowację i do Czech) - są między innymi - poniżej zamieszczone na zdjęciu, piwa:
Comment
-
-
-
Gielda byla super.Duza liczba zgranicznych gosci swiadczy o opinii jaka ma zywiecka impreza.Osoby "nie z branzy" nie petaly sie pod nogami. Mieli sie gdzie podziac, jak i wspolmalzonkowie - poczekac na zaspokojenie naszych kolekcjonerskich huci. Wielkie dzieki dla organizatorow.
Comment
-
-
Wielkie podziękowania dla organizatorów za udaną giełdę pod wzgledem towarzyskim i kolekcjonerskim. Organizacja super (jedzonko pycha a piwko mmmmaniammmm . Sporo przybyło mi do zbioru Cieszyńskiego.
Zapomniałem tylko odebrać nagrodę wygraną na konkursie, ale jeśli nie przepadła to odbiorę później.
Do zobaczenia za rokPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Giełda bardzo mnie się podobała i mam nadzieje, że ten rok minie szybko i znów będziemy mogli sie w Żywcu spotkać.
Comment
-
-
Giełda jak zwykle udana. Pod względem kolekcjonerkim nic nie przybyło do skromnego zbioru.
Dzięki wszystkim za piwka, te zakupione jak i wymienione.
Wielkie brawa dla organizatorów.
Do przyszłego roku"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Giełda udana zarówno pod względem kolekcjonerskim jak i towarzyskim .
Comment
-
-
Wielkie brawa dla Organizatorów.
Świetna impreza. Udana pod względem towarzyskim, a nawet fotograficznym. Kolekcjonersko... cóż przybyły w sumie tylko 4 ozdoby nalewaków, ale jedna z nich porcelanowa i do tego z Łotwy! Za to sporo nowych piwek z wymiany. Dziękuję wszystkim, którzy zrealizowali moje "zamówienia".
Już zaczynam tęsknić do następnej Giełdy ŻywieckiejDziku
Comment
-
-
Comment