Najpierw trzeba podleczyć wątrobę, nerki i kieszeń.
2004.06.18-19 - Żywiec, IX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
I ja przyłączam się do podziękowań za zorganizowanie kolejnej REWELACYJNEJ GIEŁDY (i nie tylko giełdy) w Żywcu. Grzesiu, Marco! Jesteście wielcy, chyba nawet wyżsi niż w zeszłym roku . Duże brawa dla wszystkich organizatorów oraz dla wszystkich bywalców – dobrze było Was zobaczyć! Pod względem kolekcjonerskim – również rewelacja – ciężko było wracać nam do domu, ale daliśmy radę. Powoli musimy pomyśleć nad kolejnymi półeczkami na szkło pszeniczne . Jeszcze raz serdeczne podziękowania i ... do przyszłego roku!
Comment
-
-
Fakt, impreza była bardzo a może nawet jeszcze więcej. Dobrze, że się wybrałem - za namową kilku forumowiczówLast edited by ergie; 2004-06-21, 08:25.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
Powiem krótko:dla mnie absolutną rewelacją tegoroczenj giełdy,
oprócz tradycyjnie wybornego towarzystwa forumowej braci były...
"PORTERY PO CZTERY"
Podobno wszystkie portery...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Słyszałem, a jakże.Podobnie jak zdecydowana większość ludzkości zamieszkałej i przebywającej czasowo ( w sobotę ) w powiecie żywieckim. Mam nadzieję, że na najbliższej giełdzie ta rewelacyjna oferta również będzie dostępna. Czego chyba wszyscy sobie życzymy.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
No, najkrócej rzecz ujmując, na firmowym stoisku Borwaru oferowaliśmy
nadzwyczajny wybór porterów w niezwykle atrakcyjnej cenie, stosując przy tym genialnie proste i niezwykle skuteczne techniki marketingowe,
co było widać, a zwłaszcza SŁYCHAĆ.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pięknie udana giełda. Żywiec Mekką dla birofilów dzięki Grzesiowi i wsparciu browaru żywieckiego. Co to będzie za rok... Ja już czekamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Kolekcja znowu urosła w siłę. A i lodówka znowu pięknie zaopatrzona w nowe piwa - same rarytasy, szczególnie te z domowych browarów. Do sklepu po piwo to z miesiąc nie musze chodzić.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment