Giełda wręcz perfekcyjna pod każdym względem. Dziekuję organizatorom i uczestnikom za to, że mogłem we wspaniałym towarzystwie spędzić ostatni weekend.
Ja również baaardzo miło wspominam giełdę. Innego zdania jest mój portfel, no ale tak bywa. Tylko dla czego spora częśc forumowej braci była zaskoczona moim piątkowym przybyciem??
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Oj działo się działo...
Giełda bardzo udana, Giełdowanie też (ale o tym w innym temacie).
Grzesiu, Marku - wielkie dzięki za idealną organizację tego sporego przedsięwzięcia.
Dziękuję też wszystkim uczestnikom giełdy za wspólną zabawę, a w szczególności Naczelnikowi, za przyśpieszony kurs marketingu bezpośredniego, lekcja "Chwytliwe hasła i slogany reklamowe"
Wasze zdrowie przywiezionemi z giełdy delicjami
Nie miałem zamiaru kupować żadnych podstawek na giełdzie, ale i tak parę mi wpadło. Jedną dostałem od pewnego Anglika, który choć ledwo trzymał się na nogach, był całkiem rozmowny. Dzisiaj wypiłem sobie pszenicznego Rauchbiera od Andiego - bardzo oryginalny w smaku.
Poza tym, dziękuję wszystkim organizatorom giełdy i życzę jeszcze lepszych rezulatatów za rok.
Grzegorz_J_bie napisał(a) Giełda w Żywcu jak zawsze udana,ale...jednym minusem jest to, że kręciło sie tam za dużo ludzi z poza naszej "branży", pozatym wszystko bylo super!!
Moim zdaniem, niech co roku parę osób z poza "branży" dowie się że istnieją inne piwa niż koncernowe i przekona się iż można robić piwo w domu to będzie to ogrmony plus.
A giełda w Żywcu stnie się największa na świecie.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
adam16 napisał(a) Kolekcja znowu urosła w siłę. A i lodówka znowu pięknie zaopatrzona w nowe piwa - same rarytasy, szczególnie te z domowych browarów. Do sklepu po piwo to z miesiąc nie musze chodzić.
Nam się w lodówce już nie zmieściło parę sztuk W samochodzie siedzi jeszcze jedna torba...
Wieeeelkie dzięki dla Grzegorza i wszystkich współorganizotorów za tak wspaniałą imprezę. Giełda z roku na rok coraz lepsza. Cóż to się będzie działo jeszcze za dekadę! Hoho!
Kolekcjonersko jestem bardzo zadowolony, towarzysko jeszcze bardziej.
Dzięki!
Giełda w Żywcu - udana i sympatyczna impreza. Ludzie mili i życzliwi, zwłaszcza Wy - Koleżanki i Koledzy - dziękuję Wam. "Obłowiłem" się umiarkowanie... Brawa dla Ogranizatorów!
Super udana giełda - jak dla mnie. Wielkie dzięki dla organizatorów. Doszło parę eksponatów a i pokosztowało się tego i owego z pianką jak i bez. Czekam na następny roz - szkoda że tak to jeszcze daleko.
Comment