Eksponat na zdjęciu Arzego przyjechał wraz ze mną do Krakowa i z powodzeniem może pozostać stałym uczestnikiem imprez giełdowych, w których będę uczestniczył.
Tym bardziej, że na odwrocie znajduje się drugi nie mniej nośny slogan reklamowy, którym zachęcaliśmy niektórych klientów do zapoznania się z ofertą stoisk konkurencyjnych. Brzmi on: "UPIERDLIWYM DZIĘKUJEMY"
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Dzięki serdeczne dla organizatorów: Grzegorz tak trzymać! Marco + Paweł nie poddawajcie się !!! Szkoda tylko, że forumowicze (nawet Ci przybyli o szóstej musieli kombinować ławki, żeby wyłożyć swoje zbiory i PORTERY PO CZTERY (Kocur dzięki za wsparcie) Osobiście również zająłem się na rozprowadzaniu portera a w przerwach udało mi się nabyć drogą kupna lub wymiany kilka rzeczy, np: dwie przedwojenne butelki żywieckie Dzięki wszystkim za udaną giełdę i do zobaczenia na niej za rok
bahtol napisał(a) Zabawa przednia. Serdeczne dzięki dla organizatorów. Mam nadzieję, że hasło naczelnika pzejdzie do historii i nastałe zagości w słowniku forumowiczów.
Ta Giełda była dla mnie szczególnym doświadczeniem, ponieważ miałem możliwość uczestniczyć w niej "od kuchni".
Za stworzenie tej możliwosci gorąco dziękuję Grzegorzowi Zwierzynie
"Żywiec" - Ufam iż mój udział to nie była kompletna porażka i fuchę mam na kolejne lata
Gorące podziekowania i pozdrowienia dla pozostałych członków sztabu organizacyjnego odpowiedzialnych za całe to "zamieszanie"
Podziękowanie za ich cierpliwość i pomoc na każdym kroku juniora.
Wielkie Brawa dla naszych forumowych przyjaciół Małejżonki i Irona
Gdy wszyscy jeszcze słodko spali, oni już pomagali w organizowaniu Konkursu Historycznego wprowadzając do nerwowej atmosfery spokój, ład i porządek
dzięki dzięki dzięki - dla organizatorów i uczestników z którymi się tam spotkałem -było rewelacyjnie, mimo ze tylko pierwszego dnia mogłem z Wami giełdować - nie mogę się doczekać kolejnej, jubileuszowej giełdy w Żywcu
Wasze zdrowie!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!