Zaproszenie nie jest potrzebne do uczestnictwa w giełdzie. Jeżeli jednak weźmiesz udział w tej i podasz tam swoje dane, na następną (jubileuszową dziesiątą) zaproszenie otrzymasz na pewno.
Giełda w Człuchowie to chyba najmniejsza giełda na jakiej byłam - co oczywiście nie znaczy najgorsza.
Nie było rezerwacji ani nic podobnego.Zatem Tom_a_hawk`u jedź " w ciemno ".
Wczoraj dostałam zaproszenie - lecz niestety tym razem nie pojadę
Procent mojej obecności zwiększa się z minuty na minutę. Dostałem drugie zaproszenie więc nie wypada się nie zjawić.
I jeszcze jedno - mam miejsce w pojeździe więć chętni ze Szczecina mogą się zgłaszać.
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
W imieniu Janusza Wiśniewskiego SERDECZNIE ZAPRASZAM wszystkich kolekcjonerów do Człuchowa.
14 lipca 2018 r. od godz. 8:00 w MDK ul. Traugutta 2 jak co roku spotykamy się na okrągłej 23 giełdzie ludzi pozytywnie i piwnie zakręconych.
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Jeśli ktoś się szykował w lipcu na giełdę w Człuchowie to się zawiedzie.
Właśnie doszła do mnie oficjalna wiadomość o przełożeniu/odwołaniu tegorocznej giełdy.
O ewentualnym nowym tegorocznym terminie natychmiast poinformuję, jak tylko się dowiem
Comment