ja też jadę z kangurempl
2004.07.10 - Człuchów, IX Pomorska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Ja już siedzę na walizkach Jeszcze tylko spakuje krem do opalania , wiertarkę udarową , 3 worki ziemi ogrodowej i w drogę Strzeżcie się, Coooper nadchodzi !Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
o w żywe kamienie...
rzut kamieniem od Szczecinka, a ja mam jutro gości... Tak chciałem się wciągnąć w towarzycho a tu niestety świeżo po przeprowadzce i drugi tydzień parapetówy. Nic to, piwo się i tak poleje a za rok stawię się murem. Dobrej zabawy!
Comment
-
-
ZDĘBIAŁEM!!! (cokolwiek to znaczy ) Po wielu dniach nieobecności wchodzę na Forum i... zero komentarzy nt giełdy Nawet brak tutaj zdjęcia forumowiczów zrobionego na scenie w Domu Kultury... No, jeśli się komuś nie podobało to trudno - ja powiem krótko - było bardzo sympatycznie. Mam tylko jedną uwagę (zresztą podzielaną przez wielu uczestników i nie tylko w tym roku) - dlaczego nie można było otrzymać zestawu okolicznościowych podkładek w komplecie. Ja rozumiem. Kolekcjonerstwo. Ale tym najbardziej wytrwałym, którzy do Człuchowa dotarli można by oszczędziś stresów...Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
ZDĘBIAŁEM!!! (cokolwiek to znaczy ) Po wielu dniach nieobecności wchodzę na Forum i... zero komentarzy nt giełdy Nawet brak tutaj zdjęcia forumowiczów zrobionego na scenie w Domu Kultury... No, jeśli się komuś nie podobało to trudno - ja powiem krótko - było bardzo sympatycznie. Mam tylko jedną uwagę (zresztą podzielaną przez wielu uczestników i nie tylko w tym roku) - dlaczego nie można było otrzymać zestawu okolicznościowych podkładek w komplecie. Ja rozumiem. Kolekcjonerstwo. Ale tym najbardziej wytrwałym, którzy do Człuchowa dotarli można by oszczędziś stresów...Last edited by Pogoniarz; 2004-07-25, 20:41.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Kochanieńki http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=40906.Zdjęcia są w galeriiŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment