2004.08.21 - Warszawa, Spotkanie kolekcjonerskie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wujcio_Shaggy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 4628

A ja (znów ) dodam, że przystanek 506 do wysiadania jest "na żądanie". Konsekwencją niewciśnięcia umieszczonego w pojeździe przycisku jest wycieczka na Żerań (w tej skali mapy to ok. pół metra ponad monitorem).
    Last edited by Wujcio_Shaggy; 2004-07-23, 15:06.
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Małażonka
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 4602

Mamy już zniżki na kolej – w związku z tym proszę o wiadomości na PW, na jaki adres powinny one trafić. Łączy się to z dwiema sprawami:
      1. Proszę, w miarę możliwości, o adres zbiorczy do danej miejscowości wraz z liczbą zniżek, która będzie potrzebna (co by ograniczyć ilość wysyłek);
      2. Przy podstęplowywaniu zniżek na Spotkaniu – prośba o zwrot kosztów wysyłki (dla Was jedna wysyłka to pikuś, ale jak ja będę wysyłać hurtowo – mój budżet to nieźle odczuje, szczególnie po stłuczce Mazduli)

Comment

• Małażonka
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 4602

Słoneczka moje kochane! Myślę, że każdy zrozumie - z przyczyn od nas niezależnych muszę podnieść opłatę wstępną z symbolicznej kwoty - 2,00 zł do symbolicznej opłaty -...4,00 zł. W zamian mogę już zapewnić, że za zakup ww biletów każdy otrzyma ciekawe gadżety, z których zapewne będzie zadowolony.Loteria oczywiście dalej zapewniona. Pozdrawiam i liczę na zrozumienie

Comment

• piwny_kubus
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2004.08
          • 7

Witam wszystkich,
          Co by nie było jestem "nowym" na browarze.biz, ale piwa wypiłem nie jedną beczkę (i zamierzam pić dalej ) a i giełdę niejedną zwiedziłem. Zatem z przykrością przyjmuję info, że najbliższa memu sercu i adresowi zamieszkania giełda jest likwidowana, tak jak i piwko...a zaznaczam, że mieszkam na Woli...utożsamiałem się z tym piwem
          Ale cieszy mnie zatem bardzo, że zradza się nowa świecka tradycja warszawskich spotkań piwnych...
          POZDRO dla wszystkich tutejszaych bywalców
          podpisano
          piwny_kubus
          hej
          piwny_kubuś

Comment

• piwny_kubus
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2004.08
            • 7

ale ja juz wypiłem więcej niż jedno piwo...
            czy ktoś to widzi???
            czy ma się wstydzić???

si ja
            piwny_kubus
            piwny_kubuś

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

piwny_kubus napisał(a)
              ale ja juz wypiłem więcej niż jedno piwo...
              No to widnieje jak byk - dwa.

Comment

• Małażonka
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 4602

Słoneczka - tyle razy prosiłam - nie zaśmiecajcie mi tego tematu - po to stworzona jest bowiem ta dyskusja

Comment

• Małażonka
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 4602

Sprawy się troszkę pokomplikowały. W planach miał pojawić się Andrzej z „Piw Świata” ze swoimi perełkami, jednak Teresa – właścicielka „Rybitwy” – bardzo stanowczo temu zaoponowała (kto zna Teresę – ten wie co to znaczy ). Z tego powodu mamy serdeczną prośbę, aby na stołach, poza birofiliami, nie znajdowały się pełne buteleczki zaopatrzone w cenę – wymiany, ewentualne zakupy – załatwmy między sobą, po cichu (nie chodzi o to, by tego nie robić, lecz o to, by się z tym nadmiernie nie reklamować). Z tego samego powodu nie odbędzie się również degustacja piw domowych – wymiany i ewentualne degustacje z boku są dopuszczone, byleby nie rzucać się z tym nadmiernie w oczy. Przepraszamy za utrudnienia, jednak gospodarz nasz pan i należy uszanować jego wolę. A kto nie uszanuje – temu w pędzel

Comment

• Małażonka
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 4602

Przypominam wszystkim zainteresowanym, że spotkanie zaczyna się o godzinie 8:00 , wcześniej drzwi goszczącego nas przybytku mogą być zamknięte

Comment

• Małażonka
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 4602

Z powodu stanowczego sprzeciwu Teresy - Andrzeja z "Piw Świata" na samym spotkaniu nie będzie, wszystkich zainteresowanych informuję jednakże, iż w godzinach 10:00 - 15:00 sklep na Polnej będzie otwarty - warto tam zajrzeć zaraz po spotkaniu, tym bardziej, że pojawiło się troszkę ciekawostek - piwa z Rumunii czy Austrii

Comment

Przetwarzanie...
                      X