Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
pttica napisał(a) A moze umuwimy sie w konkretnym miejscu pod spodkiem o konkretnej godzinie ??
To raczej nie wypali... Różne osoby przybedą o różnych godzinach... Zdecydowanie rosądniejszym wyjściem z sytuacji, byłoby spotkanie się powiedzmy punktualnie o godz.10,00 / zakładam, że wszyscy Ci - którzy się mają pojawić o tej godzinie juz będą / w jakimś charakterystycznym miejscu... Bedzie wtedy okazja do spotkania, pogadania, ewentualnej wymianki - oraz wypiciaktóre NIESTETY będzie sobie trzeba samemu przynieść...
Nalezy sprobowac sie spotkac np o 10 00 przed dawna gielda komputerowa osoby z katowic beda wiedziec gdzie to jest jezeli ktos nie wie moze sie mnie zapytac mailem ptaisia007@tlen.pl
celt_birofil napisał(a) Kto będzie mniej więcej wiemy. Teraz - kto co porzywozi? Ja mogę Braciszka. Albo Portery Cztery
A może tym charakterystycznym miejscem - byłby stolik załadowany birofiliami i znajdowała by się przy nim jakaś skrzynka / a jeszcze lepiej kilka / z piwkiem różnych marek... Wtedy, spotkanie wyszłoby nam bez problemu... Jest tylko jedno pytanie - kto przyniesie tych wspomnianych kilka skrzynek piwka... ???
Czy ktoś mi w końcu powie dlaczego poza tym tematem nie ma o wspomnianej giełdzie ni słowa na browar.biz? albo jestem ślepy, albo co... nie widzę o której się zaczyna, czy są jakieś opłaty etc. kurka nic nie wiem poza tym, że w Spodku w niedzielę i że nie powinienem jej opuścić!
e-prezes napisał(a) Czy ktoś mi w końcu powie dlaczego poza tym tematem nie ma o wspomnianej giełdzie ni słowa na browar.biz? albo jestem ślepy, albo co... nie widzę o której się zaczyna, czy są jakieś opłaty etc. kurka nic nie wiem poza tym, że w Spodku w niedzielę i że nie powinienem jej opuścić!
Zdecydowanie masz rację... Nie powinieneś jej opuścić...
A teraz trochę konkretów: ---giełda w Katowicach, w 'spodku' / to już wiesz / ---w niedzielę, 03 pażdziernika / to również / ---w godzinach 8,00 - 13,00 / to coś nowego / ---wstęp / prwdopodobnie / całe 3 złocisze / w cenie biletu kupon uprawniający do udziału w losowaniu nagród / ---giełda / niestety / bez piwa
2 ogłoszenia ✅ Bilety ⭐️ Katowice | Szukasz biletu na interesujące Cię wydarzenie artystyczne? Sprawdź ogłoszenia lokalne Katowice znajdujące się w kategorii Bilety i poszukaj wejściówki na koncert swojego ulubionego zespołu. W ofertach znajdziesz bilety na spektakle, musicale, festiwale i inne imprezy muzyczne. Nie przepłacaj i poszukaj tańszych, oryginalnych kart wstępu na popularne wydarzenia artystyczne.
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Dziękuję w imieniu kolegi i własnym, za ' uaktualnienie ' cennika opłat na giełdę w ' spodku '
Moje lenistwo nie pozwoliło mi poszuakć tego - czego doszukał się kolega celt_birofili dlatego pisałem wszystko z ' głowy '
Wracając jeszcze do spraw gieldowych...
zapomniałem dodać...
iż opłata za miejsce przy stoliku bedzie wynosiła pewnie gdześ 30-50zł za metr kwadratowy... No...teraz to juz chyba wszystko odnośnie giełdowej imprezy...
Comment