Z mojego pierwszego pobytu na giełdzie zapamiętałem "obnośne" punkty wymiany birofiliów
2004.10.03 - Katowice, VI Śląska Giełda Kolekcjonerów
Collapse
X
-
celt_birofil napisał(a)
Z mojego pierwszego pobytu na giełdzie zapamiętałem "obnośne" punkty wymiany birofiliów
ze względu na dość - nieatrakcyjną - cenę wykupu metra kwadratowego powierzchni, takie ' obnośne ' praktyki, są powszechnie stosowane / sam też tak " handluję " /
Niestety birofiliów i samych birofilów jest tak mało - że nie bardzo jest sens ' wystawiać ' się z towarem, bo i tak nie będzie tym zainteresowania.
Comment
-
-
Odp: Wszystko przez lenistwo...:-)
winczer napisał(a)
... iż opłata za miejsce przy stoliku bedzie wynosiła pewnie gdześ 30-50zł za metr kwadratowy...
Comment
-
-
mwa napisał(a)
...Mariana rzeczywiscie nie poznalem, ale za to spdzil troche czasu ze mna Adam 16, Celt, Dryx, Ancka.
Zdrówko !!!Last edited by adam16; 2004-10-03, 23:54.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W samym spodku znajomych było więcej. Co chwila z kimś trzeba było się witać, wymieniać uściski dłoni. Sam nie wiedziałem że znam aż tylu ludzi
A i parę ciekawostek znalazłem wśród etykiet. Teraz potrzebuję całego dnia, żeby to wszystko posegregować i przyporządkować.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Szkoda,że mnie nie było ale w tym czasie przebywałem nad Bałtykiem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment