Jak wspomnieli przedmówcy, też byłem. Bracka kolekcja troche się rozrosła, głównie dzięki Dryxowi i mwa. Zauważalna była obecnośc piwnych kart telefonicznych - właściwie dwóch marek - Carlsberg i Mythos. Jak narazie w ofercie kolekcjonerów z zagranicy
2004.10.03 - Katowice, VI Śląska Giełda Kolekcjonerów
Collapse
X
-
adam16 napisał(a)
Część wymienionych tzn ja , Celcik i grupa nie wymienionych (Wiktoria, Pepek, Winczer, Aldach z żoną i jeszcze parę osób) zakończyła giełdowanie w Spodku o 12-tej, po czym udała się na piwo z Jędrzejowa do Tawerny na Stawowej. Tam uruchomiliśmy mini giełdę gdzie doszło do kilku bardzo owocnych, a nawet zaskakujących wymian i przekazywania prezentów.
w Tawernie na Stawowej byłem...
Strzelca z Jędrzejowa piłem...
siedziałem i sobie popijałem...
i z kilkoma forumowiczami się poznałem...
Fajnie, że kol adam16 zorganizował 'pogiełdowe nachmielanie' - miło było poznać nowych birofiliów i pogawędzić przy szklance dobrego piwka.
DO ZOBACZENIA ZA ROK...!!!
Comment
-
-
winczer napisał(a)
...DO ZOBACZENIA ZA ROK...!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
a ja również byłem, ale nie jestem zadowolony... mało gości z etykietkami, z podstawkami również i mało kto wogóle chciał na wymianę. cos tam ustrzeliłem, ale szkoda było jechać, bo i forumowiczów nie spotkałem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Szkoda żeśmy się nie spiknęli. Następnym razem zerknij w mój profil - to powinno ułatwić spotkanie.
Comment
-
Comment