Jesienna giełda w Tychach odbędzie się 23.11.2004.Rozpoczęcie o godz.7.00 zakończenie przewidziane na godz.13.00.Sponsorem medialnym jak zwykle będą "Browary Książęce".Szczegóły w późniejszym termine , względnie tel.u Marka Brandysa.
2004.10.23 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Giełda oczywiście odbędzie się w Tychach przy ul.Browarnej 1 w auli internatu Technikum Browarniczego,a w zorganizowanie giełdy jak co roku zaangażowany będzie Tyski Klub Birofili.Zaproszeń (to już tradycja)na jesienną giełdę nie będzie .Wstęp 5 pln ,przeznaczony będzie na wynajęcie auli.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
-
-
W/g mojego kalendarza 23 listopada wypada we wtorek. Czy to dobry dzień na organizowanie giełdy? Miałem nadzieję, że to będzie sobota i to nie ta 20.11, bo wtedy jest giełda w Radomiu.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
Zapewne chodzi o 23.10.2004, jest to sobota. Krzych15, możesz to potwierdzić?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jedna cyferka...
Krzych15 napisał(a)
Jedna cyferka potrafi zrobić tyle zamieszania.
Gdbym przepracował cały miesiąc... i zamias 1500 zł / choć to też nędznie / dostał 150 zł / bez tej jednej cyferki / to też bym narobił niezłego ZAMIESZANIA...
Co do giełdy... to naturalnie ' melduję się ' na niej OBOWIĄZKOWO.
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Aż się boję zainicjować listę nieobecnych Póki co na to się zanosi...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment