a ja się pojawię na giełdzie
2004.10.23 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilska
Collapse
X
-
Szkoda tylko, ze termin giełdy został tak ustawiony, że koliduje z giełda w Ostrawie, tak wię pewnie nikt z Polski nie pojedzie tam, a żaden Czech nie zjawi się u nas :-(
Comment
-
-
Nic to...
beny napisał(a)
Szkoda tylko, ze termin giełdy został tak ustawiony, że koliduje z giełda w Ostrawie, tak wię pewnie nikt z Polski nie pojedzie tam, a żaden Czech nie zjawi się u nas :-(
Masz rację...SZKODA, nie będzie się można napić dobrego czeskiego piwka - i pozyskać jakichś ciekawych eksponatów od naszych kolegów z za Olzy.
Ale nic to.. będziemy więc mieli giełdę typowo NARODOWĄ...
Comment
-
-
No nieźle,jeszcze jedna osoba z Bytomia.Witam i zapraszam na giełdę.Last edited by kiszot; 2004-09-26, 13:07.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
ŁĄCZMY SIĘ... :-)
kiszot napisał(a)
No nieźle,jeszcze jedna osoba z Bytomia.Witam i zapraszam na giełdę.
Oby tak dalej...!!!
Serdecznie polecam jesienną giełdę w Tychach...
Comment
-
-
marian1920 napisał(a)
ja bym się jeszcze chciał dowiedzieć gdzie to dokładniej ma miejsce (nie chodzi mi o adres) tylko o to gdzie szukać tego, jakiś strategiczny punktLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wiem, że nic nie wiem...
marian1920 napisał(a)
ja bym się jeszcze chciał dowiedzieć gdzie to dokładniej ma miejsce (nie chodzi mi o adres) tylko o to gdzie szukać tego, jakiś strategiczny punkt
Tak, tym strategicznym punktem z pewnością będzie dworzec w Tychach..
Ale tak serio...to z tego co wiem - giełda jest w Technikum Browarniczym. I o ten " strategiczny " punkt trzeba pytać.
Comment
-
-
Na gielde sie wybieram - z Krakowa, moge kogos zabrac samochodem. Bede mial ze soba piwa z Kenii, Egiptu i Tunezji, ktore chetnie wymienie, na piwa z krajów, ktorych nie ma w mojej kolekcji:
propozycje na priv
Comment
-
-
Również powinienem do Tychów dotrzeć. Jeśli ktoś ma ochotę na Rybnickiego Fulla (jędrzejowskiego tak właściwie) lub produkty Strzelca (Jasne, Mocne lub Porter), mogę dowieźć kilka buteleczek...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
iommi napisał(a)
Jeśli ktoś ma ochotę na produkty Strzelca (Jasne, Mocne lub Porter), mogę dowieźć kilka buteleczek...Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Rozumiem, że jeśli nie pojawiła się żadna informacja o zniżkach PKP to takowe nie będą rozsyłane ?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment