Tym razem zniżek chyba nie ma. Polecam bilety turystyczne w cenie 50 złp. Działaja na dowolną trasę od piątku do niedzieli w 2 klasie pociągów osobowych i pośpiesznych.
Także planuje być, choć PKP nie ułatwia sprawy żeby z Warszawy dojechać na rozpoczęcie giełdy trzeba jechać z 2 przesiadkami i 3 godzinnym czekaniem w Częstochowie
Krzysiu napisał(a) ... Polecam bilety turystyczne w cenie 50 złp. Działaja na dowolną trasę od piątku do niedzieli w 2 klasie pociągów osobowych i pośpiesznych.
...
Uściślając bilety te są ważne we wszystkich pociągach osobowych i pospiesznych podległych PKP Przewozom Regionalnym i obowiazują od piątku od 18.00 do niedzieli do 24.00.
Dla zainteresowanych z Poznania lub okolic mam jedno miejsce w samochodzie jadącym na giełdę. Wyjazd tak by być na miejscu przed otwarciem auli. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub przez gadu-gadu.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
sopista napisał(a) Wielka prośba do planujących swój pobyt na giełdzie mistrzów domowego browarnictwa o zasilenie mojego skromnego zbiorku etykietami swych wyrobów.
...a nie zapomniałeś jeszcze o czymś... ??? Dobrze by było, aby poza etykietami - mistrzowie domowego browarnictwa - przyjechali ze swoimi arcydziełami wyrabianymi przez nich --- BARDZO CHĘTNIE bym skosztował takiego piwka...
Można jechać przez Poznań , o godzinie 19.05 z przesiadką w Katowicach
przyjazd do Tych 05.33. W Poznaniu jest krótkie oczekiwanie,
a w Katowicach około 50 min.
marian1920 napisał(a) a mam pytanie, gdzie dokłądnie jest ta giełda?? tzn. miejsce i ulica
Krzych15 napisał(a) Giełda oczywiście odbędzie się w Tychach przy ul.Browarnej 1 w auli internatu Technikum Browarniczego,a w zorganizowanie giełdy jak co roku zaangażowany będzie Tyski Klub Birofili.Zaproszeń (to już tradycja)na jesienną giełdę nie będzie .Wstęp 5 pln ,przeznaczony będzie na wynajęcie auli.
...można jeszcze dodać,iż szkoła i ulica znajduje się w pobliżu
dworca PKP-TYCHY i nieczynnego już /niestety/ BROWARU OBYWATELSKIEGO-
rejon STARE TYCHY,zaczyna się rano-wcześnie rano,a póżniej można iść
zwiedzić BROWAR KSIĄŻĘCY lub "POD JESIONY"/po remoncie-nowy dzierż.
-POLECAM/!
PYRSK!
Comment