dla mnie ta giełda nie była udana po pierwsze, brakło ankiet po drugie, nie widziałem żadnej ciekawej szklanki a po trzecie...mało miejsca tam było.....
W dzisiejszym Dzienniku Zachodnim przeczytałem informację, moim skromnym zdaniem kwalifikującą się również do działu "Nierzetelność dziennikarska". Otóż w wydaniu sobotnio-niedzielnym (rubryka INFORMATOR), zapraszają w godzinach 7-13 na... Giełdę do Tychów.
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
marian1920 napisał(a) dla mnie ta giełda nie była udana po pierwsze, brakło ankiet po drugie, nie widziałem żadnej ciekawej szklanki a po trzecie...mało miejsca tam było.....
no jak mało miejsca było to znaczy że giełda była udana
marian1920 napisał(a) dla mnie ta giełda nie była udana po pierwsze, brakło ankiet po drugie, nie widziałem żadnej ciekawej szklanki a po trzecie...mało miejsca tam było.....
marian1920 napisał(a) dla mnie ta giełda nie była udana
Która to Twoja giełda? pytam z ciekawośći.
Czekam z niecierpliwośćią na giełdę w Rudzie Śląskiej, pokaż wszystkim jak powinna wyglądać giełda
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Giełda jak zwykle udana, dzięki dla Marka i ludzi którzy zorganizowali tą imprezę.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment