Ańćka
Darek99
Cooper
Grzeber
StaryKocur
Beny
Pepek i Wiktoria
Biermann
Adam16
Kiszot
Arzy
Mwa
Dryx
Marian1920 (którego niestety nie udało mi się spotkać)
To wszyscy których aktualnie mogę sobie przypomnieć
Trochę więcej refleksji napisze jak uda mi się troszkę przespać
Jak większość forumowiczów - ja również jestem zadowolony z giełdy... Dobre przygotowanie / dzięki Marku / dużo ciekawych ludzi, no i 4 etykiety 'wpadły' do zbioru...
marian1920 napisał(a) dla mnie ta giełda nie była udana po pierwsze, brakło ankiet po drugie, nie widziałem żadnej ciekawej szklanki a po trzecie...mało miejsca tam było.....
Trzeba było się wyspać tak jak ja to byś tak nie narzekał.Przecież szkła było masa.Ankiet też było pod dostatkiem,wystarczyło troche sie rozejżeć.A jak miejsca mało to dobrze.To znaczy,że było sporo ludzi.
A najlepszy z giełdy był porterek w Chorzowie.Mniam
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
kiszot napisał(a) Trzeba było się wyspać tak jak ja to byś tak nie narzekał.Przecież szkła było masa.Ankiet też było pod dostatkiem,wystarczyło troche sie rozejżeć.A jak miejsca mało to dobrze.To znaczy,że było sporo ludzi.
A najlepszy z giełdy był porterek w Chorzowie.Mniam
szklanek mozę było i masa, ale nie było takich, które by mnei interesowały a ankiet nigdzie nie było, pytałem wszystkich i nikt nie miał
Dla mnie giełda również bardzo udana - zbiory uzupełnione, czas spedzony w miłej atmosferze i dobrym towarzystwie. przyłączam sie do podziękowań dla organizatorów.
Giełda była bardzo dobra. Nic nie sprzedałem, nic nie kupiłem. Spotkałem jak zwykle wielu kumpli, pogadałem, wypiłem parę ciekawych piw i zaliczyłem interesującą drogę do domu. Jestem zadowolony.
Dla mnie również była bardzo udana.
Piwkowanie dojść mocno mnie osłabiło, ale nie odbiło się to na mojej psychice.
Zdobyłem jedno domowe piwko, które to sobie wypiję na Święta.
Comment