2004.10.23 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilska

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • AŃĆKA
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.01
    • 315

Dla mnie również giełda udana , doszło +10 do polskiego zbioru ale też i kilka zagranicznych wafelków.
    http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

mwa napisał(a)
      Adamie, co to za Porter i gdzie?
      Jak wspominałem wyżej Porter jest objęty ścisłą tajemnicą, ale swoje podejrzenia już mamy. A się wybiorę na wizję lokalną sam i jeszcze przesłucham panie barmanki, żeby mieć pewność. A dostać go można... wystarczy poczytać ten TEMAT
      Last edited by adam16; 2004-10-24, 18:59.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Pepek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.04
        • 1500

Dla mnie też giełda była udana. Zdobyłem parę nowych piw do degustacji, towarzystwo forumowe choć niezbyt liczne było bardzo widoczne, no i cieszę się, że byłem w tzw. grupie nacisku, która zorganizowała górno-(z)dolnośląsko-krakowskie testowanie portera w Chorzowie.
        No i Adam też już dokładnie wie jak trafić na Brackie w Katowicach.
        Dzięki wszystkim za giełdę i spotkania pogiełdowe.
        Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Comment

• arzy
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.06
          • 2814

pare znajomych twarzy
          Attached Files
          "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Bractwo Piwne
          Skład Piwa
          Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• grzeber
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2002.05
            • 2880

Stary Kocur z grupką pomocników uzdrawia wszystkich na odległość niczym oniegdaj czynił słynny rosyjski uzdrawiacz - Kaszpirowski
            pozdrawiam
            www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Pepek
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.04
              • 1500

A i kilka regionalnych lekarstw znajduje się na stole przed uzdrawiaczami
              Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Comment

• marqs
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2003.11
                • 5

Oprócz paru nowych sztuk zdobytych do swojego zbioru spotkałem kilka osób, które znałem jedynie z elektronicznej poczty. Udało mi się też co nieco wymienić (taki cel powinien przyświecać na w/w imprezie), a nie tylko zakupić. Miły loteryjny akcent. Sporo nagród, ale nie wszyscy mieli szczęście :-)

Comment

• JURANDI
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2004.05
                  • 5

też tam byłem i troche kapsli kupiłem, spotkałem kilku znajomków , ogólonie klawo jak cholera, oby tak częściej ,myśle że dozobaczenia w Radomiu

Comment

• ZIOMEK2
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.09
                    • 2523

2004.10.23-Jesienna Giełda BIROFILSKA TYCHY 2004

W tydzień po GIEŁDZIE przesyłam pozdrowienia dla:"KUFELKA",pIvo z Krakowa,Krzysztofa z Krakowa,"parki" z Brna,i innych z którymi przegadałem prawie całą giełdę.Oczywiście podziękowania dla ORGANIZATORÓW-kto chciał być to chyba był?
                    Nie będę oceniał giełdy bo nie byłem od początku /wypiłem trochę piw,
                    pozyskałem dwa kufelki,kalendarz...pogadałem i to chyba wszystko?/.
                    To tyle z perspektywy czasu.
                    Pyrsk!

Comment

• bahtol
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2002.10
                      • 331

Uff!! Dopiero teraz dopadłem net więc dziękuję organizatorom. Jak zwykle bawiłem się znacznie lepiej niż na giełdzie wiosennej, a i do zbiru nieco przybyło. Dziękuję również wszystkim forumowiczom, którzy umilali nam czas (mnie i Nitce), a w szczególności StaremuKocurowi z rodziną za dzielne wytrzymywanie z nami aż do niedzieli.
                      =bahtol=

Comment

• becik
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🍼🍼
                        • 2002.07
                        • 14999

Cooper napisał(a)
                        Tak jak napisalem na razie stan kapsla nie nadaje się do publikacji (100% rdza , wytłoczka slabo widoczna). Jeśli jakoś to doprowadzę do wyglądu to może wstawię do galerii ale (z całym szacunkiem dla niej) dostępna "waga" skanów może być za słaba by coś było widać.Tloczenie a nie nadruk wychodzi kiepsko na skanach
                        pewnie to jest ten sam wzór
                        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Przetwarzanie...
                        X