Dla mnie również giełda udana , doszło +10 do polskiego zbioru ale też i kilka zagranicznych wafelków.
2004.10.23 - Tychy, Jesienna Giełda Birofilska
Collapse
X
-
-
mwa napisał(a)
Adamie, co to za Porter i gdzie?Last edited by adam16; 2004-10-24, 18:59.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dla mnie też giełda była udana. Zdobyłem parę nowych piw do degustacji, towarzystwo forumowe choć niezbyt liczne było bardzo widoczne, no i cieszę się, że byłem w tzw. grupie nacisku, która zorganizowała górno-(z)dolnośląsko-krakowskie testowanie portera w Chorzowie.
No i Adam też już dokładnie wie jak trafić na Brackie w Katowicach.
Dzięki wszystkim za giełdę i spotkania pogiełdowe.
Comment
-
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Stary Kocur z grupką pomocników uzdrawia wszystkich na odległość niczym oniegdaj czynił słynny rosyjski uzdrawiacz - Kaszpirowskipozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
A i kilka regionalnych lekarstw znajduje się na stole przed uzdrawiaczami
Comment
-
-
Oprócz paru nowych sztuk zdobytych do swojego zbioru spotkałem kilka osób, które znałem jedynie z elektronicznej poczty. Udało mi się też co nieco wymienić (taki cel powinien przyświecać na w/w imprezie), a nie tylko zakupić. Miły loteryjny akcent. Sporo nagród, ale nie wszyscy mieli szczęście :-)
Comment
-
-
2004.10.23-Jesienna Giełda BIROFILSKA TYCHY 2004
W tydzień po GIEŁDZIE przesyłam pozdrowienia dla:"KUFELKA",pIvo z Krakowa,Krzysztofa z Krakowa,"parki" z Brna,i innych z którymi przegadałem prawie całą giełdę.Oczywiście podziękowania dla ORGANIZATORÓW-kto chciał być to chyba był?
Nie będę oceniał giełdy bo nie byłem od początku /wypiłem trochę piw,
pozyskałem dwa kufelki,kalendarz...pogadałem i to chyba wszystko?/.
To tyle z perspektywy czasu.
Pyrsk!
Comment
-
-
Uff!! Dopiero teraz dopadłem net więc dziękuję organizatorom. Jak zwykle bawiłem się znacznie lepiej niż na giełdzie wiosennej, a i do zbiru nieco przybyło. Dziękuję również wszystkim forumowiczom, którzy umilali nam czas (mnie i Nitce), a w szczególności StaremuKocurowi z rodziną za dzielne wytrzymywanie z nami aż do niedzieli.=bahtol=
Comment
-
-
Cooper napisał(a)
Tak jak napisalem na razie stan kapsla nie nadaje się do publikacji (100% rdza , wytłoczka slabo widoczna). Jeśli jakoś to doprowadzę do wyglądu to może wstawię do galerii ale (z całym szacunkiem dla niej) dostępna "waga" skanów może być za słaba by coś było widać.Tloczenie a nie nadruk wychodzi kiepsko na skanach
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment