Chodzi oczywiście o to, co to jest ten budynek NOT?
2004.11.20 - Radom, 7 Giełda Akcesoriów Piwnych
Collapse
X
-
Budynek NOT to Dom Technika. Niestety nic więcej nie mogę pomóc.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Jakiś taki prosty plan Radomia jest na stronie
Ulica Struga zaczyna się od pl.Kazimierza Wielkiego (tam gdzie na dużej mapce dochodzą Reja, Traugutta i Żeromskiego),a kończy przechodząc w Kozienicką.
Ale gdzie są niskie numery to nie mam pojęcia. Ja zacząłbym od centrum.
Tak naprawdę to NOT znaczy Naczelna Organizacja Techiczna. Nie należy się zatem zdziwić jak w budynku będą różne SITK-i, SEP-y, SARP-y czy PIIB-y.bla bla blaComment
-
Giełda Radom
Aby nie było żadnych problemów najlepiej wejść na stronę komunikacji miejskiej :
Comment
-
Witam,
czy organizatorzy przewidują może zniżkowe blankiety PKP?
Comment
-
-
zythum napisał(a)
6.00/7.00 to jest absolutna granica i tak zawsze się zaczynały...
Nie rozumiem tej dyskusji. Gdzie tu tolerancja? Jak ktoś chce być o piątej rano, to chyba jego sprawa, tak? A jak ktoś chce przyjść o dziewiątej, to przecież nikt nie broni. Jak na razie większość zdąża na 6.00 rano.
A jak komuś pociąg przyjeżdża o wpół do trzeciej, to co - trzymać go za drzwiami tylko dlatego, że ktoś chce się wyspać?Comment
-
I ten argument mnie przekonuje, pamiętam tę ulgę gdy w środku nocy piwiarnia żywiecka otwarła swe podwoje aby wpuścić te kilka osób koczujących pod drzwiamiŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
-
A ja jak zwykle przy takiej okazji zwracam się do Głównych Piwowarów Browarów Domowych planujących swe przybycie na giełdę o zabranie ze sobą swych etykiet. Cel oczywisty - uzupełnienie mojej kolekcji, którą to można obejrzeć na mojej stronie. Adres w opisie na dole.Comment
-
I przyjechałeś. Ale sporo osób nie dotarło. Pogoda i warunki na drogach pokrzyżowały plany kolegom z Lublina, części ekipy tyskiej i pewnie wielu innym, którzy zazwyczaj na radomskiej giełdzie bywali.Zapisanych na liście obecności było 41 osób, znacznie mniej niz zazwyczaj. Ale mimo wszystko spotkanie się udało. Dla mnie też - dwie P/W, PPF i trochę nowości. Podziękowania dla organiztorów.Last edited by sopista; 2004-11-20, 18:11.Comment
-
Tak jak napisał Sopista wiele osób ze względu na warunki pogodowo-drogowe nie dojechało i głównie byli ludzie z Warszawy.
Mimo wszystko giełda udana doszło do zbioru : 2 PW, 1 PPF, jeden korek i trochę nowościpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Krzych15 napisał(a)
Udało się przyjadę!!!
Giełda dojść mała-co się tu dużo rozpisywać.
Doszło parę nowości i jedno piwko.
Największa frajda z całej giełdy to że wogóle dojechaliśmy.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
Comment