Zaraz momencik hi hi.To kto się pisze na nocleg u mnie ,ale konkretnie
1-2 Ania i Abernacki
3.Cyborg_marcel
4.Adam 16
5.Stolp
...konkretnie!!!
Metrów nie jest za dużo
ja mam obiecaną ogórkową od uczestnika "O" i muzykę od uczestników "1-2" = dla tych dwóch rzeczy warto przyjechać, gdziekolwiek nie będę
zajmuję w porywach do 2m2, ale i na 1m2 dam sobie świetnie radę (poza tym cyborgi mogą ostatecznie spać na stojąco)
jeszcze trzeba tylko wymyślić, kiedy wszyscy zwalamy się do Ciebie i przez ile dni będziesz w stanie znieść ten nasz nalot
(czy przewidziano w programie wizytę w Świnoujściu, bądź za granicą? )
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Czas pokaże,a na ile dni..hm zobaczę ile mi kiero da urlopu Dam znać z wyprzedzeniem.A propos Miałaś spać nawet na fotelu przed kompem Co do wypadu po piwka do Niemiec zobaczymy co da się zrobić
Pogoniarz napisał(a) Zaraz momencik hi hi.To kto się pisze na nocleg u mnie ,ale konkretnie
1-2 Ania i Abernacki
3.Cyborg_marcel
4.Adam 16
5.Stolp
...konkretnie!!!
Metrów nie jest za dużo
Jestem 4-ty na liście? Ale to trzeba stanowczo zmienić. Proszę mnie wprowadzić na pierwsze miejsce listy... rezerwowej. Obiecuję zrobić wszystko by wreszcie przybyć do Szczecina, ale pewności 100% nie mam. W razie czego mogę spać w pozycji pionowej, gdyby powierzchnie poziome były już zajęte.
Comment