Dla zainteresowanych w sobotę po giełdzie załatwiłem transport do pewnej hurtowni i nie tylko do niej rzecz jasna.Także można się śmiało zaopatrywać w euro
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Dla zainteresowanych w sobotę po giełdzie załatwiłem transport do pewnej hurtowni i nie tylko do niej rzecz jasna.Także można się śmiało zaopatrywać w euro
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
A może taki transport w piątek przed "Dziurką". Z planów kangura wynika, że w piątek troszkę dłużej mają otwarte.
Tylko wysiądźcie w Szczecinie na głównym.
Nie róbcie powtórki z zeszłorocznych Tychów
Niestety nie pojawię się na Giełdzie w Szczecinie i niestety nie bedę mogła przegapić stacji docelowej... obiecuję jednak poprawę i następnym razem nie zawiodę
Sprawdzałem prognozę pogody na dzień 9 kwietnia br. Zapowiadane jest słonko i temperatura w okolicach 14 st C.
Do tego gorąca atmosfera Giełdy i będzie bardzo ciepło...
A więc tak:
1. - jutro pracuję, aby przyszły piątek mieć wolny.
2. - kupiłem bilet-nowość (ten tani), za IC z miejscówką zapłaciłem 36 zeta,
3. - od poniedziałku robię zakupy piw ( Konstancin, Okuniew, Ciechanów, Krajan-porter ) i od tego czasu nie przyjmuję zamówień
4. - z tego co wiem nikt nie pertraktował z akszeingą na temat piw Regina - czasu coraz mniej.
Comment