Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
2005.04.09 - Giełda w Szczecinie
Collapse
X
-
Ja już też spakowany jestem.
Żona-Taxi widząc ile Konstancina, Antonowa i Ciechanowa spakowałem zobowiązała się dostarczyć mnie jutro na 6-tą na Centralny. W Szczecinie (Głównym) moje IC ma być 12.03Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa już też spakowany jestem.
Żona-Taxi widząc ile Konstancina, Antonowa i Ciechanowa spakowałem zobowiązała się dostarczyć mnie jutro na 6-tą na Centralny. W Szczecinie (Głównym) moje IC ma być 12.03
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa już też spakowany jestem.
Żona-Taxi widząc ile Konstancina, Antonowa i Ciechanowa spakowałem zobowiązała się dostarczyć mnie jutro na 6-tą na Centralny. W Szczecinie (Głównym) moje IC ma być 12.03Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
BROK'a właśnie testuję ,
przywiozłem też trochę "Kurpie doborowe". Zupełnie nie znam, trzeba będzie potestowaćŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplBROK'a właśnie testuję ,
przywiozłem też trochę "Kurpie doborowe". Zupełnie nie znam, trzeba będzie potestować
Co do niefiltra przybędziemy ,spróbujemy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
O Kurpie pytałem i wiem że Koszalin na pewno nie warzy. Pozostaje więc Strzelec.
Sygnuje to Brok-Strzelec, a na kontretykiecie jest adres krakowski ???
Pewnie siedziba centrali.Last edited by kangurpl; 2005-04-08, 08:27.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PassengerDo zobaczenia jutro od rana... jeśli będzie Was jutro zaczepiał ktoś o podstawki Guinness-a to będę ja Czy będzie Witnicki Porter do spróbowania? Pozdrawiam!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wiem, że większość tych, którzy wybierają sie na giełdę spoza Szczecina, jest już w drodze. Nie mniej, myślę, że jeszcze ktoś odwiedzi dzisiaj Forum. Będę na szczecińskiej giełdzie czwarty raz. Niestety, tym razem ledwie godzinę, moze półtorej. Bardzo żałuję, ale nie pozwalają mi na dłuższą obecność inne zajęcia. Mam jednak dla wszystkich Uczestników pewną propozycję - zaproszenie.
Comment
-
-
Chciałbym zaprosić wszystkich Uczestników szczecińskiej giełdy na spektakl Grupy Teatralnej ABANOIA pt. Gwiazda, który odbędzie sie w tym samym dniu co giełda, tj. 09.04.2005 r. godz.19 w Ośrodku Teatralnym Kontrasty przy ul. Wawrzyniaka 7a w Szczecinie. Wstęp wolny
Comment
-
-
Spektakl Gwiazda opowiada w trzech luźno ze sobą powiązanych epizodach historię trojga ludzi, którzy stają przed ważnymi życiowymi pytaniami. Odpowiedzi na nie będą jednocześnie dla bohaterów egzaminem z człowieczeństwa...
scenariusz i reżyseria - Konrad Pachciarek
scenografia - Artur Dąbrowski
muzyka i śpiew: Iwona Truś, Adam Piętka, Tomasz Hryciuk, Grzegorz Kłoczko, Michał Koniarski, Tomasz Misiel
obsada: Artur Dąbrowski, Ilona Gajos, Ewa Jasicka, Kuba Jasicki, Konrad Pachciarek, Emila Obniska, Małgorzata Obniska, Piotr Plichta, Olga Tabińska, Karolina Wołyńska, Michał Zdybel
Premiera odbyła się 18.12.2004.
Spektakl trwa 55 minut.
Zapraszam na stronę Grupy Teatralnej ABANOIA: www.abanoia.tast.pl
w imieniu Grupy Teatralnej ABANOIA
Konrad Pachciarek halik
Comment
-
Comment